אתר בנתיב

• הוסף לסימניות
כמה עולה להוסיף עוד אתר אחד בחודש אם עברתי את המכסה שניתנה לי?

• הוסף לסימניות
4 ש"ח

• הוסף לסימניות
כל אתר 4 ש"ח

• הוסף לסימניות
גם לי יש נתיב ב"ה
ואני לא מבינה למה הם גובים את התשלום
+++++4+4+4+4+4 בסוף מצטרף לסכום.
יש למישהוא הסבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1170490:
גם לי יש נתיב ב"ה
ואני לא מבינה למה הם גובים את התשלום
+++++4+4+4+4+4 בסוף מצטרף לסכום.
יש למישהוא הסבר?

איך שאני מבין ההסבר הוא; אתה שולח פנייה, והם צריכים לשבת על האתר בכדי לבדוק אותו אם הוא אכן בסדר או לא, וזה עולה כסף, אז אתה הלקוח צריך לשלם את זה.

אבל, ואבל ממש גדול, תירוץ זה מתקבל על הדעת בשנה שנתיים הראשונות שבהם הביקוש לאתרים היו אתרים חדשים. אבל הרי ישנם אין סוף אתרים שכבר נמצאים ברשימה הלבנה [מאחר שאיזשהו לקוח ביקש אותם במשך השנים, והם נבדקו ועברו את המבחן בהצלחה], ובכ"ז נתיב לא פותחים אותם לציבור הרחב, אלא גובים לכל לקוח בנפרד את ה-4 שקל האלו.. זה אני לא מבין למה.. ולאף אחד אין תשובה, חוץ מהתשובה הדיי פשוטה; הם פשוט רוצים עוד כסף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1170495:
איך שאני מבין ההסבר הוא; אתה שולח פנייה, והם צריכים לשבת על האתר בכדי לבדוק אותו אם הוא אכן בסדר או לא, וזה עולה כסף, אז אתה הלקוח צריך לשלם את זה.

אבל, ואבל ממש גדול, תירוץ זה מתקבל על הדעת בשנה שנתיים הראשונות שבהם הביקוש לאתרים היו אתרים חדשים. אבל הרי ישנם אין סוף אתרים שכבר נמצאים ברשימה הלבנה [מאחר שאיזשהו לקוח ביקש אותם במשך השנים, והם נבדקו ועברו את המבחן בהצלחה], ובכ"ז נתיב לא פותחים אותם לציבור הרחב, אלא גובים לכל לקוח בנפרד את ה-4 שקל האלו.. זה אני לא מבין למה.. ולאף אחד אין תשובה, חוץ מהתשובה הדיי פשוטה; הם פשוט רוצים עוד כסף...
זו בדיוק גם התחושה שלי
שהרי ב 99 אחוז מהמקרים
מרגע שליחת הבקשה ועד אישור האתר עוברות דקה - שתיים
ז"א שהאתר מאושר מראש
למה לא לאפשר שימוש באתר זה מיד בקבלת החסימה:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
זו לא תחושה זה בדיוק כך..

אגב, גם עובדי עירייה עד שלא עושים עצומה/שביתה, הם לא מקבלים העלאה במשכורת..
ובעברית; אם לא תקומו ותעשו משהו, זה ימשך כך לעולמים.

אבל אני כבר באתרוג ברוך השם.
מאחל לכם הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1170508:
זו לא תחושה זה בדיוק כך..

אגב, גם עובדי עירייה עד שלא עושים עצומה/שביתה, הם לא מקבלים העלאה במשכורת..
ובעברית; אם לא תקומו ותעשו משהו, זה ימשך כך לעולמים.

אבל אני כבר באתרוג ברוך השם.
מאחל לכם הצלחה.
ומה קורה באתרוג:confused::confused::confused:??

• הוסף לסימניות
אני מעל 10 שנים עם נתיב, לא היה פעם אחת שהוסיפו לי 4 ש"ח..
למשהו באמת הוסיפו לחשבון בסופו של דבר?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות סדר:
כשהאתר מאושר מידית (מיד אחר /שליחת הבקשה אני עובר לכרטיסייה של GMAIL ורואה את האישור), אין חיוב, כיון שזה אתר שכבר נבדק ואושר בעבר.
על אתר לא מוכר - ויש תמיד המון כאלה - יש חיוב של 4 ש"ח, ובאמת בעבר לא גבו לי ולאחרונה כן.

• הוסף לסימניות
נראה לי זה תלוי איזה מסלול אתה
יש לי מסלול שבו פותחים כל חודש אתר בלי תשלום ולכל אתר נוסף לא משנה איזה תוספת של 4 ש"ח
וכן תמיד גובים בסוף החודש

• הוסף לסימניות
כמו שכתב למען דעת
אתרים שמאושרים אוטומטית ע"י המערכת הממוחשבת שלהם - לא נדרש לבקש עליהם תוספת תשלום
ניתן לברר את הכל בפורום נתיב
המענה שם מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שדמי המנוי החודשיים של נתיב זולים יותר
וע"כ על שרות פתיחת אתרים נוספים הם גובים כמה שקלים...

הגיוני, לא?

כמה משלמים באתרוג לחודש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1170825:
כמה משלמים באתרוג לחודש?

משהו כמו 45 שקל לחודש, (10 מגה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1170869:
טוב, אז נתיב יותר זולים,
כפי ששיערתי.

אפשר להזמין את תגובת נתיב לאשכול...

למה נתיב זה לא כולל ספק.

• הוסף לסימניות
לא דברתי על העלות החודשית של משתמש באינטרנט.
כונתי היתה לדמי המנוי החודשיים שנתיב גובים,

ההבדלים בין נתיב לאתרוג באופן כללי, ממש לא הנושא כאן.
יש כאלה שאתרוג כלל לא אופציה בשבילם.

דובר כאן מדוע נתיב גובים כסף על שרות הוספת אתרים
ולא באיזו חברה יותר משתלם להיות מנויים...

ומנסיוני, תמיד אפשר לדבר עם נתיב ולסדר את עינין התשלום לטובתינו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה