אתר ב-300 שקלים???

• הוסף לסימניות
שאל אותי לקוח על הדבר הזה:
איך זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
לא מספיק מידע
שימו לינק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1775360:
לא מספיק מידע
שימו לינק

לא יודעת, זה מה ששלח לי הלקוח.
מה לענות לו?

• הוסף לסימניות
ומתי תעוף שגיאת הלשון של: עוד אין לך?... מעצבן לראות את זה

קצת כבוד למילה הוירטואלית
מזמן חשבתי להפיק קמפיין כזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1775364:
ומתי תעוף שגיאת הלשון של: עוד אין לך?... מעצבן לראות את זה

קצת כבוד למילה הוירטואלית
מזמן חשבתי להפיק קמפיין כזה...

מה צריך לומר? עדין?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה הדבר דומה?
למישהו שנכנס למסעדה, מעיין בתפריט ואז מציג למלצר את המחירון של קופיקס (כריך ב5 ש"ח)

מה המלצר אמור לענות על זה?

• הוסף לסימניות
לינק יש למישהו?
בא לי אתר ב300 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש גם ב-0 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1775387:
יש גם ב-0 ש"ח

ניסיתי את זה, זה יוצא על הפנים :)
דרך אגב אני גם קונה לפעמים בקופיקס.

• הוסף לסימניות
את יכולה להגיד לו שיש גם אתרים שמספקים אתר חינמי .
על דברים שווים ושרות אישי -משלמים.

• הוסף לסימניות
הצליחו לבלבל אתכם. וגם את הלקוח.

האתרים של זאפ גרופ הם אתרים טובים (אני לא באמת חושב ככה, אבל נניח), מעוצבים מעולה (נניח, נניח), שירות מדהים (עד שאתה חותם איתם :)).

300 שקלים בלבד. מה לא מסתדר לכם. לפי הנתונים שהם מפרסמים באתר שלהם הם הקימו למעלה מ-20,000 אתרים. ועוד פנינה מהאתר של זאפ גרופ
ובשורה התחתונה רק ארגון שיש לנו מכונה יעילה ומשומנת שמשלבת טכנולוגיה וידע מקצועי של הקמת מאות אתרים יכול להקים אתר זול, להרוויח ולתת תמורה מלאה בעד הכסף .

הפואנטה: 300 שקל בחודש.

http://www.zap360.co.il/הצעת-החודש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1775436:
הצליחו לבלבל אתכם. וגם את הלקוח.

האתרים של זאפ גרופ הם אתרים טובים (אני לא באמת חושב ככה, אבל נניח), מעוצבים מעולה (נניח, נניח), שירות מדהים (עד שאתה חותם איתם :)).

300 שקלים בלבד. מה לא מסתדר לכם. לפי הנתונים שהם מפרסמים באתר שלהם הם הקימו למעלה מ-20,000 אתרים. ועוד פנינה מהאתר של זאפ גרופ

הפואנטה: 300 שקל בחודש.

http://www.zap360.co.il/הצעת-החודש

זאת אומרת, שכשלי תהיה מערכת שתכניס 6 מליון בשנה, גם אני אוכל לתת אתרים ב-300 ש"ח? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
ואם כבר זאפ גרופ עלו על שולחן הניתוחים, אז נתקלתי באבסורד בשיאו.

בדף שכותרתו: איך לא תצאו פראיירים בבניית אתר אינטרנט

הם מונים את כל הסיבות למה לא לבחור בזאפ גרופ, והם מסבירים ללקוח המבולבל שזו בדיוק הסיבה שהוא צריך את לבנות את האתר שלו בזאפ גרופ.

התבלבלתם?! אתם לא לבד. גם אני מבולבל. לגמרי. אני מציע למי שיש לו 4 דקות פנויות, להכנס ללינק הנ"ל, ולרוות נחת. תיהנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חד וחלק;1775441:
זאת אומרת, שכשלי תהיה מערכת שתכניס 6 מליון בשנה, גם אני אוכל לתת אתרים ב-300 ש"ח? :rolleyes:

לא.

הלקוח משלם תשלום חודשי. 4000 ש"ח לשנה. כל שנה. כל חודש - 370 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1775449:
לא.

הלקוח משלם תשלום חודשי. 4000 ש"ח לשנה. כל שנה. כל חודש - 370 ש"ח.

לא רע
4000*20000
= 80 מליון לשנה.

ואני חשבתי ש-6 מליון זה הרבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חד וחלק;1775451:
לא רע
4000*20000
= 80 מליון לשנה.

ואני חשבתי ש-6 מליון זה הרבה...

זה רק מבניית אתרי אינטרנט. יש גם "קידום" בתוך קבוצת זאפ. ועוד כמה מלכודות רק בתחום הזה, שמכניסים יותר. הרבה יותר.

ועוד לא דיברנו על זאפ וכל אתרי השוואות המחירים ששייכים לקבוצה. ומה לגבי פרסום בדפי זהב?

והלקוחות זורמים. מדהים ומתסכל.

• הוסף לסימניות
WIX וכל מילה נוספת מיותרת :)

• הוסף לסימניות
מכירה מישהו שבנה אתר דרך זאפ,
לאט לאט הלך החשבון ותפח , הוא שילם 10,000 ש"ח לזאפ בשנה! על אתר מיושן ומכוער + איזכור במדריך טלפונים (שמי משתמש בו היום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה