כללי אתר גמבומיל השתדרג

• הוסף לסימניות
לתועלת כולם יצא לי לראות ושמחתי לשתף
אתר גמבומיל השתדרג וכעת ברישום פשוט ניתן לשלוח בחינם עד 2 גיגה מיל שנשמר 7 ימים ומקבלים הודעה שנשלח וירד מאד נח.
ניתן גם לשלוח 5 גיגה בחינם אבל צריך לשלוח להם ליק בפיסבוק וכן לשתף אותם בפיסבוק ולשלוח 2 חברים האמת שאני מאד רוצה אבל באתרוג הפיסבוק חסום אולי יש מישהו שיכול לעשות זאת בשבילי יש מצב כזה? אני בורה בנושא הזה...

• הוסף לסימניות
הוא גם שולח התראה אם הנמען לא הוריד את הקבצים אחרי כמה ימים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זאת אני;2221376:
הוא גם שולח התראה אם הנמען לא הוריד את הקבצים אחרי כמה ימים.

מקודם גם היה כך. נראלי.

• הוסף לסימניות
כשיש גוגל דרייב מי צריך את זה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקצב;2221368:
לתועלת כולם יצא לי לראות ושמחתי לשתף
אתר גמבומיל השתדרג וכעת ברישום פשוט ניתן לשלוח בחינם עד 2 גיגה מיל שנשמר 7 ימים ומקבלים הודעה שנשלח וירד מאד נח.
ניתן גם לשלוח 5 גיגה בחינם אבל צריך לשלוח להם ליק בפיסבוק וכן לשתף אותם בפיסבוק ולשלוח 2 חברים האמת שאני מאד רוצה אבל באתרוג הפיסבוק חסום אולי יש מישהו שיכול לעשות זאת בשבילי יש מצב כזה? אני בורה בנושא הזה...

מקודם ברישום פשוט - לא היה 10 ג'יגה חינם?
היום זה גם קיים? - כי שנכנסים לשם - האתר מודיע חגיגית על השידרוג, ואני כבר לא רואה את הכיתוב 10 ג'יגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה