אתר האקססוריז החדש לאשה ולאם החרדית; קשתות, מטפחות כיפות ואקססוריז - ועכשיו מבצע!

• הוסף לסימניות
וואוו איזה אתר, שיהיה בהצלחה
מי צילם???? למה אין קרדיט לתמונות?
רואים שזה צילום אלוווף! זה עשה את כל העבודה.
העיקר שיהיה בהצלחה

והמייל שלי
aalbumim שטרודל gmail.com

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;n5057273:
וואוו איזה אתר, שיהיה בהצלחה
מי צילם???? למה אין קרדיט לתמונות?
רואים שזה צילום אלוווף! זה עשה את כל העבודה.
העיקר שיהיה בהצלחה

והמייל שלי
aalbumim שטרודל gmail.com

תודה על המחמאות :)

קרדיט לצילום margalit

https://margalitphoto.co.il/

• הוסף לסימניות
מי האבא של האתר? זו חנות אינטרנטית? אתר של חנות פיזית או מה?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

למה אני לא רואה תמונות?
האתר נפתח לי ואני לא רואה תמונות רק כתוב מה כל דבר

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
erz0316 בג'מייל

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
חבל לא עולות לי התמונות, נתיב
וכל אלו שכותבים כאן את המייל שתדעו שזה גורר הרבה ספאמים מאנשים שמעתיקים את הכתובת מייל שלכם מפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;n5057666:
חבל לא עולות לי התמונות, נתיב
וכל אלו שכותבים כאן את המייל שתדעו שזה גורר הרבה ספאמים מאנשים שמעתיקים את הכתובת מייל שלכם מפה...

מטפלים בעניין של נתיב. תודה על הפניית תשומת הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה