דרוש מידע אתר הוד והדר= בגדים (פרסמו לפני כמה זמן בפרוג). משהו הזמין שם?

• הוסף לסימניות
היה נראה משהו אמין ואין כרגע דרך התקשרות אתם
הזמנתי משם ועדיין לא הגיע, יש למשהו מושג?? זה עוקץ??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פניתי אליהם במייל והם אמרו שבגלל שביתת נמלים בסין הם נאלצים להחזיר את הכסף אחרי ה10 לחודש. כפי הנראה ייכנס בימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
אני לא קיבלתי שום החזר.
זה מתחיל להריח כמו עוקץ:(

• הוסף לסימניות
קצת מוזר לי
הנהלת פרוג פרסמה את הפרסום שלהם!!! אין להם פרטים על החברה הזו??? אי אפשר מהנהלת פרוג להשיג פרטים???
אני לא קיבלתי שום החזר.
זה מתחיל להריח כמו עוקץ:(

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור קשר במוקד במספר023132330.
לא שקיבלתי תשובה מתי הכסף יגיע אבל אולי אם כולם יתקשרו הם יוציאו הודעה ברורה או יזדרזו עם התשלום.
בתקווה שזה לא עוקץ...

• הוסף לסימניות
פניתי להוא מהחברה במייל. מקווה שנקבל תשובות במהלך היום.​
1650822647022.png

• הוסף לסימניות
איזה מין תשובה זאת?
הרי כבר אמרו מזמן, שהם הולכים לזכות את כולם על החיובים.
מה הפירוש, "מתי זה ישתקף",
בדר"כ תוך 2-5 ימי עסקים רואים את זה בחשבון של הכרטיס אשראי​
ננסה מחר לשאול שוב בע"ה

• הוסף לסימניות
אני באמת לא יודע מה היה שם, אבל נשמע כמו אנשים טובים שרצו לייבא בגדים בזול ובקשו תשלום מראש כדי לממן את זה, ואז הסחורה נתקעה ולא הגיעה לפני החג.
מקווה שיהיה להם מאיפה להחזיר את הכסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה