דרוש מידע אתר הוד והדר= בגדים (פרסמו לפני כמה זמן בפרוג). משהו הזמין שם?

• הוסף לסימניות
אני באמת לא יודע מה היה שם, אבל נשמע כמו אנשים טובים שרצו לייבא בגדים בזול ובקשו תשלום מראש כדי לממן את זה, ואז הסחורה נתקעה ולא הגיעה לפני החג.
מקווה שיהיה להם מאיפה להחזיר את הכסף.
אז שיעדכנו/יתנצלו, ולא ישאירו את הלקוחות ככה באי ודאות.

• הוסף לסימניות
זה היה הונאה כאילו???
אפחד לא קיבל בגדים????
ולא כסף חזרה???

• הוסף לסימניות
ממש כך.
מה גם שאצלינו זה היה מאורגן מטעם קופת החסד של הקהילה...
גם אצלינו:(.
אבל קיבלתי מהם הודעה קולית השבוע שהם עובדים על החזרת הכסף ומקווים שזה יהיה ממש בקרוב.
אף אחד לא קבל גם הודעה כזו?

• הוסף לסימניות
עכשיו קיבלתי הודעה קולית. אבל כמובן שזה לא מעניין אותי.
אני לא חושבת שזו הונאה. נראה לי שכן הייתה פה כוונה טובה, שהסתבכה. אבל כרגע לא קיבלתי תמורה ואני מעונינת בכסף שלי. זה הכל.

• הוסף לסימניות
האמת שהסכום ששילמתי לא גבוה כי אמרתי שאבדוק מה הם ומי הם ואזמין בסכום שלא יכאב לי הלב עליו מידי.
אבל אשמח לקבל כספי בחזרה

• הוסף לסימניות
חוצפנים....הם התקשרו לפני שלושה שבועות ועידכנו שלא הצליחו להביא את הבגדים וגם החזר הם לא יכולים לתת אז "לפי משורת הדין" אפשר להזדכות על ידי קופת העיר-אם אנחנו רוצים להזדכות יש להקיש 1.........הקשנו ועדין לא הזדכנו...... מה הקשר בינהם לקופת העיר????

• הוסף לסימניות
חוצפנים....הם התקשרו לפני שלושה שבועות ועידכנו שלא הצליחו להביא את הבגדים וגם החזר הם לא יכולים לתת אז "לפי משורת הדין" אפשר להזדכות על ידי קופת העיר-אם אנחנו רוצים להזדכות יש להקיש 1.........הקשנו ועדין לא הזדכנו...... מה הקשר בינהם לקופת העיר????
מה המספר שלהם??

• הוסף לסימניות
אני לא קיבלתי הודעה כזו...
לי הגיעה הודעה שיזכו את האשראי, זה השתנה?

• הוסף לסימניות
תמלאו טופס ביטול עסקה באתר של האשראי ותקבלו את ההחזר מחברת האשראי בלי להזדקק ל"טובות" של מנהלי המכירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה