דרוש מידע אתר הוד והדר= בגדים (פרסמו לפני כמה זמן בפרוג). משהו הזמין שם?

• הוסף לסימניות
אני לא קיבלתי הודעה כזו...
לי הגיעה הודעה שיזכו את האשראי, זה השתנה?
לאיזה קופת עיר הם מתכוונים?? זה פורסם בכל הארץ , בכל איזור והיא חרדית פורסם על הוד והדר ורכשו , אז איך קופת עיר כלשהיא תסייע לכל תושבי ערים אחרות?

• הוסף לסימניות
תפתחו קבוצת וואטסאפ שכולנו נתאחד ונפעל לקבלת החזר כספי, מי לוקח יוזמה?

• הוסף לסימניות
גם אני לא מקבלת מענה :(
אשמח להתאגד
(קופת העיר בני ברק הודיעו שמכיון שהם גם היו שותפים בפרסום היוזמה, למרות שהם לא קשורים בכלל לענין, הם מוכנים לזכות זמנית עד שהארגון יתארגן עם הכסף. בינתיים לא ביקשתי כי לא רציתי ליהנות מכספי צדקה)

• הוסף לסימניות
גם אני לא מקבלת מענה :(
אשמח להתאגד
(קופת העיר בני ברק הודיעו שמכיון שהם גם היו שותפים בפרסום היוזמה, למרות שהם לא קשורים בכלל לענין, הם מוכנים לזכות זמנית עד שהארגון יתארגן עם הכסף. בינתיים לא ביקשתי כי לא רציתי ליהנות מכספי צדקה)
ואם נתאגד זה יעזור?
שלחתי להם מייל שאני מייצגת מספר רב של קונים ואני מבקשת שיחזרו אלי לפני שנתחיל לפעול משפטית, ולא היה מענה.
אם יש לך רעיון נוסף כמובן שאשמח להתאגד...

• הוסף לסימניות
על איזה סכומים מדובר??
מה זה היה? בגדים?

• הוסף לסימניות
אוף! שלחתי את הקטלוג שלהם למישהי, ושכנעתי אותה שכדאי לה להזמין שם בגדים.
רציתי גם, אבל בסוף פספסתי והצטערתי שלא הזמנתי.
עכשיו אני רואה שניצלתי. אבל לא נעים לי ממי ששלחתי לה את הקטלוג...

תכל'ס, מצרפת כאן את הקטלוג שהיה לי במייל. אולי יגיע לעזרה למישהו.

קבצים מצורפים

• 1637883886812_1637866588282_ישיבת מיר מייל.pdf
    9.3 MB · צפיות: 141
  • הוסף לסימניות
אוף! שלחתי את הקטלוג שלהם למישהי, ושכנעתי אותה שכדאי לה להזמין שם בגדים.
רציתי גם, אבל בסוף פספסתי והצטערתי שלא הזמנתי.
עכשיו אני רואה שניצלתי. אבל לא נעים לי ממי ששלחתי לה את הקטלוג...

תכל'ס, מצרפת כאן את הקטלוג שהיה לי במייל. אולי יגיע לעזרה למישהו.
לא צירפת...

• הוסף לסימניות
נס שלא ראיתי את הקטלוג כי כאלה מחירים שווים בטוח הייתי מזמינה

• הוסף לסימניות
אשמח לעדכון בנושא כי גם אני הזמנתי ולא החזירו לי שום דבר, אמרו שלפני פסח יחזירו אבל עד היום לא שילמו שום דבר

• הוסף לסימניות
אשמח לעדכון בנושא כי גם אני הזמנתי ולא החזירו לי שום דבר, אמרו שלפני פסח יחזירו אבל עד היום לא שילמו שום דבר
גם לי עדיין לא החזירו.
הם גם לא עונים לטלפונים ולא למיילים.
השאלה אם יש משהו נוסף לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה