נכתב ע"י חיוך;1470030:פרינס,
האתר יפה מאוד.
ואם מותר הערה על העיצוב,
מציק לי העמעום שיש בדף הבית + החץ שמתמוסס מידי כמה שניות = זה יותר מידי.
נכתב ע"י prince;1470045:לגבי ההערה על הגלילה המהירה לא ממש הבנתי על מה מדובר אשמח אם תהיה יותר ספציפי..
נכתב ע"י dem;1470062:כשגוללים עם הגלגלת (או עם הטראקפד אצלי...) הגלילה באתר כאילו מגיבה במהירות כפולה מהרגיל,
נראה לי שזה בגלל ה parallax
אני לא יודעת אולי זה רק אני, אבל זה די מעצבן![]()
נכתב ע"י prince;1470045:תודה רבה.
לגבי העיצוב, דווקא בחרתי בכמה שפחות אפקטים ותנועה, בכוונה כדי ליצור שקט וניקיון עם רקע כחול אחיד.. החץ נועד לסמן לאנשים שיש גלילה, הרבה מהם פשוט לא יודעים שפשוט צריך לגלול..
היום כמעט בכל אתר שמים סליידרים ורעש שזה הרבה יותר מהחץ הקטן..
לגבי התבנית ששאלת, סיילנט - היא גם תבנית פרימיום מעולה הבילדר שלה שונה מאנפולד, ניסיתי אותה ופחות התחברתי.. אבל ללא ספק מדובר בתבנית מעולה.
לגבי פופלריות, אני חושב שAVADA היא במקום הראשון, X במקום השני, ואנפולד בשלישי, סיילנט היא כמה מקומות אחריהם.
כמו שתמנתי ציינה התבניות האלו מיועדות לעבוד עם עברית (RTL) במקור, למרות שבדברים הקטנים בעיקר צריך עבודת התאמה של CSS.
לגבי ההערה על הגלילה המהירה לא ממש הבנתי על מה מדובר אשמח אם תהיה יותר ספציפי..
נכתב ע"י חיוך;1470131:מה שהציק לי זה העמעום יתר, לא הרעש.
תוכלי להסביר לי מה ההבדלים בין הבילדר של אנפולד לזה של סיילנט?
"לגבי פופלריות, אני חושב שAVADA היא במקום הראשון" - אם כך למה בחרת באנפולד?
תמנתי כתבה שהן לא מיועדות לRTL - ולכן עדיף את פוג'ו, לא?
גלילה - אני חושבת שהכוונה לגלילה של האתר.
נכתב ע"י prince;1470168:שהתבניות האלו במקור תומכות עברית כמו ריבר של פוג'ו (שהם תבניות שנמכרות גם אחרי "גיור" לעברית בצורה פרטנית כאן בישראל).
נכתב ע"י חיוך;1470171:הן לא נבנות כבר מהבסיס בעברית?
איך מותר להם למכור תבניות שרק עברו גיור, והן אותן תבניות כמו שמוכרים לשמאל לימין??
נכתב ע"י חיוך;1470026:מה זה ריבר?
ואיך הבילדר של פוג'ו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים