אתר הוורדפרס החדש של הסטודיו

• הוסף לסימניות
אתר יפה מאוד!

(רק אותי מעצבן הגלילה המהירה הזאת שיש בתבניות החדישות?
זה גורם שצריך כל הזמן לעלות ולרדת עד שמגיעים לראות מה שרוצים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1470030:
פרינס,
האתר יפה מאוד.

ואם מותר הערה על העיצוב,
מציק לי העמעום שיש בדף הבית + החץ שמתמוסס מידי כמה שניות = זה יותר מידי.

תודה רבה.
לגבי העיצוב, דווקא בחרתי בכמה שפחות אפקטים ותנועה, בכוונה כדי ליצור שקט וניקיון עם רקע כחול אחיד.. החץ נועד לסמן לאנשים שיש גלילה, הרבה מהם פשוט לא יודעים שפשוט צריך לגלול..
היום כמעט בכל אתר שמים סליידרים ורעש שזה הרבה יותר מהחץ הקטן..

לגבי התבנית ששאלת, סיילנט - היא גם תבנית פרימיום מעולה הבילדר שלה שונה מאנפולד, ניסיתי אותה ופחות התחברתי.. אבל ללא ספק מדובר בתבנית מעולה.

לגבי פופלריות, אני חושב שAVADA היא במקום הראשון, X במקום השני, ואנפולד בשלישי, סיילנט היא כמה מקומות אחריהם.

כמו שתמנתי ציינה התבניות האלו מיועדות לעבוד עם עברית (RTL) במקור, למרות שבדברים הקטנים בעיקר צריך עבודת התאמה של CSS.

לגבי ההערה על הגלילה המהירה לא ממש הבנתי על מה מדובר אשמח אם תהיה יותר ספציפי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prince;1470045:

כשגוללים עם הגלגלת (או עם הטראקפד אצלי...) הגלילה באתר כאילו מגיבה במהירות כפולה מהרגיל,
נראה לי שזה בגלל ה parallax
אני לא יודעת אולי זה רק אני, אבל זה די מעצבן ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1470062:
כשגוללים עם הגלגלת (או עם הטראקפד אצלי...) הגלילה באתר כאילו מגיבה במהירות כפולה מהרגיל,
נראה לי שזה בגלל ה parallax
אני לא יודעת אולי זה רק אני, אבל זה די מעצבן ;)

מהירות הגלילה נשלטת ע"י תוסף, אני יכול לעשות אותה איטית יותר/מהירה יותר, אבל במחשב ביתי רגיל אני רואה מהירות נורמלית, במצב יותר איטי מזה יקח לאנשים הרבה זמן לגלול וזה מעצבן לא פחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prince;1470045:
תודה רבה.
לגבי העיצוב, דווקא בחרתי בכמה שפחות אפקטים ותנועה, בכוונה כדי ליצור שקט וניקיון עם רקע כחול אחיד.. החץ נועד לסמן לאנשים שיש גלילה, הרבה מהם פשוט לא יודעים שפשוט צריך לגלול..
היום כמעט בכל אתר שמים סליידרים ורעש שזה הרבה יותר מהחץ הקטן..

לגבי התבנית ששאלת, סיילנט - היא גם תבנית פרימיום מעולה הבילדר שלה שונה מאנפולד, ניסיתי אותה ופחות התחברתי.. אבל ללא ספק מדובר בתבנית מעולה.

לגבי פופלריות, אני חושב שAVADA היא במקום הראשון, X במקום השני, ואנפולד בשלישי, סיילנט היא כמה מקומות אחריהם.

כמו שתמנתי ציינה התבניות האלו מיועדות לעבוד עם עברית (RTL) במקור, למרות שבדברים הקטנים בעיקר צריך עבודת התאמה של CSS.

מה שהציק לי זה העמעום יתר, לא הרעש.

תוכלי להסביר לי מה ההבדלים בין הבילדר של אנפולד לזה של סיילנט?

"לגבי פופלריות, אני חושב שAVADA היא במקום הראשון" - אם כך למה בחרת באנפולד?

תמנתי כתבה שהן לא מיועדות לRTL - ולכן עדיף את פוג'ו, לא?

גלילה - אני חושבת שהכוונה לגלילה של האתר.

• הוסף לסימניות
אגב אני רואה עכשיו שאנפולד נמכר יותר מ- X...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1470131:
מה שהציק לי זה העמעום יתר, לא הרעש.

תוכלי להסביר לי מה ההבדלים בין הבילדר של אנפולד לזה של סיילנט?

"לגבי פופלריות, אני חושב שAVADA היא במקום הראשון" - אם כך למה בחרת באנפולד?

תמנתי כתבה שהן לא מיועדות לRTL - ולכן עדיף את פוג'ו, לא?

גלילה - אני חושבת שהכוונה לגלילה של האתר.

לגבי העמעום, ששמים תמונה חדה או מלאה זה מפריע לטקסט ולמסר, אלא אם כן עושים תמונה מאד כהה וטקסט לבן, או מאד בהירה וטקסט כהה, במקרה שלי רציתי משהו כחול ונעים יותר ברקע לכן בחרתי את זה.

לגבי AVADA, פופולריות היא לא המדד היחיד שבו בוחרים תבנית. אני מסתכל בעיקר על פונקציונליות וכמה אני יכול ל"הגמיש" את המערכת לצרכים שלי. פיצ'רים שיש באנפולד למשל ואין בAVADA או סיילנט, חיפוש חי (תוך כדי שאתה מקליד בתיבת החיפוש הוא מציג תוצאות) תמונות עם נקודות ציון עליהם שאפשר להעביר עכבר ויפתח טקסט (הוט ספוט), תפריט נשלף מיוחד למובייל (יותר יפה מהמתחרות) ועוד כל מיני טוויקים קטנים (לוגו בהיר עם טקסט תפריט בהיר לדפים כהים כאופציה נוספת), מעבר לזה שלושתן תבניות פרימיום וכוללות הרבה מאד פיצ'רים שלא ציינתי כמובן.

לגבי ההבדל בבילדרים אתה צריך להתנסות בעצמך, מהניסוי שלי הבילדר של אנפולד הכי קל להבנה, מסודר בצורה יותר בהירה, וזה דבר מאד חשוב ללקוחות.

אני רק אגיד שלתבנית יש יכולות מאד מרשימות שאפשר לבצע, השימוש שלי בתבנית הוא מאד סולידי כי אני מעדיף אתר יותר נקי וסטטי מאשר אתר שהכל זז וגועש בו, אבל כמובן שיש בתבנית יכולת לעשות כמעט כל דבר שרק שיש בשוק באתר.

טעית בכוונת תמנתי, היא התכוונה שהתבניות האלו במקור תומכות עברית כמו ריבר של פוג'ו (שהם תבניות שנמכרות גם אחרי "גיור" לעברית בצורה פרטנית כאן בישראל).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prince;1470168:
שהתבניות האלו במקור תומכות עברית כמו ריבר של פוג'ו (שהם תבניות שנמכרות גם אחרי "גיור" לעברית בצורה פרטנית כאן בישראל).

הן לא נבנות כבר מהבסיס בעברית?

איך מותר להם למכור תבניות שרק עברו גיור, והן אותן תבניות כמו שמוכרים לשמאל לימין??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1470171:
הן לא נבנות כבר מהבסיס בעברית?

איך מותר להם למכור תבניות שרק עברו גיור, והן אותן תבניות כמו שמוכרים לשמאל לימין??

אני חושב שיש להם הסכמים עם אלו שפיתחו את התבנית. תראה, בבסיס יש הרבה תבניות שתומכות RTL, הרעיון הוא שזה לא מספיק. כדי להתאים תבנית באופן מלא לעברית בצורה מוחלטת תמיד יש עוד עבודה, יש כמובן את התרגום המלא שלא תמיד יש וכו'. הם פשוט עושים את העבודה המלאה ומוכרים את זה בעוד כסף, אני מניח שגם מפתחי התבנית מקבלים את חלקם בעיסקה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1470026:
מה זה ריבר?

ואיך הבילדר של פוג'ו?

הבילדר של העמודים מאד נוח לדעתי.
ריבר זו תבנית מעולה.
אני מאד נהנית ממנה.
אני בונה עליה עכשיו פורטל.
http://pojo.co.il/demo/?ref=river

• הוסף לסימניות
כתבתי שפוג'ו אלה תבניות שמיועדות לעברית ולכן זה נוח יותר.
אבל מי שיודע לנגוע ב CSS יכול לגייר כל תבנית.
סתם יותר נוח לעבוד עם תבנית שמישהו גייר לחומרה.

• הוסף לסימניות
אתר מאוד יפה, רק הערה קטנה על כמה מהתגובות היה נשמע שאנחנו ב pojo "מגיירים" תבניות. אנחנו לא. אנחנו מפתחים ומעצבים מאפס את כל ערכות העיצוב שלנו עם דגש מיוחד על RTL (כמובן שהן תומכות ב LTR בצורה מלאה).

חשוב לציין, כי כל ערכות העיצוב שלנו עובדות על אותו פריימוורק, וניתן לעבור בין ערכות העיצוב שלנו בקלות ובמהירות. כך שאין מקום להשוות לתבניות אחרות, שאי אפשר להעביר את התוכן של הבילדר שלהם מתבנית אחת לאחרת.

• הוסף לסימניות
מה????? אתר מדהים ביותר.... חדשני... סוף סוף..איזה השקעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה