אתר הוורדפרס החדש של הסטודיו

• הוסף לסימניות
אחרי תקופה ארוכה עם ג'ומלה החלטתי לעבור לוורדפרס, בעיקר בגלל קלות השימוש והעובדה שבצד הלקוח וורדפרס הכי קלה לתפיסה ותפעול.. אחרי תקופת הסתגלות (קצרה יש לציין) ב"ה האתר עלה לאוויר, אשמח לחוו"ד על הממשק ומהירות האתר, תודה מראש!

http://prince-studio.net/

• הוסף לסימניות
יפה!

זו בנייה שלך?
על בסיס תבנית כלשהי או מאפס?

• הוסף לסימניות
האתר על בסיס תבנית אנפולד, שעברה התאמה לעברית ועיצוב.

• הוסף לסימניות
יפה מאד. נקי ועדין ומאד מאד נעים לעין.

• הוסף לסימניות
אגב, גם אני עברתי סופית מג'ומלה לוורדפרס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1469124:
אגב, גם אני עברתי סופית מג'ומלה לוורדפרס.

כמה שג'ומלה בבסיסה יותר "עשירה" (בעיקר במערכת ניהול היוזרים ועוד), הממשק הנקי והתפעול הקל והנוח של וורדפרס (בעיקר ללקוחות שלא מוצאים ידיים ורגליים בג'ומלה) בעיני היו הטריגר המרכזי למעבר. מה שבטוח, מי שמגיע לוורדפרס מעולם הג'ומלה יש לו עקומת למידה מהירה יחסית. למרות שבחלקים מסויימים יותר קשה "לכופף" את וורדפרס לצרכים השונים, על זה נאמר.. ברוך בורא תוספים.

• הוסף לסימניות
אגיד לך עוד משהו. קהילת וורדפרס כל כך עשירה וכל כך תומכת ואוהבת לעזור שזה פשוט תענוג. כשהצטרכתי תמיכה בג'ומלה, היה כמעט בלתי אפשרי לקבל את זה מאנשים.
גם החומר הרלוונטי לא היה נוח וזמין.

ולמרות זאת חסר לי הנוחות של העתקת עמודים למשל. אני מניחה שיש פלגאינים שעושים זאת אבל מרוב פלגאינים לא מוצאים את הידיים והרגליים לפעמים
:)
עדיין, אני פשוט אוהבת את וורדפרס למרות שעדיין מתפעלת אתרי ג'ומלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1469143:
אגיד לך עוד משהו. קהילת וורדפרס כל כך עשירה וכל כך תומכת ואוהבת לעזור שזה פשוט תענוג. כשהצטרכתי תמיכה בג'ומלה, היה כמעט בלתי אפשרי לקבל את זה מאנשים.
גם החומר הרלוונטי לא היה נוח וזמין.

ולמרות זאת חסר לי הנוחות של העתקת עמודים למשל. אני מניחה שיש פלגאינים שעושים זאת אבל מרוב פלגאינים לא מוצאים את הידיים והרגליים לפעמים
:)
עדיין, אני פשוט אוהבת את וורדפרס למרות שעדיין מתפעלת אתרי ג'ומלה.

אולי אחד התוספים הראשונים שהתקנתי בוורדפרס היה Clone Posts, תוסף קטן ויעיל שעושה בדיוק את המשימה הזו: העתקת עמודים ופוסטים. מקווה שוורדפרס יכניסו את זה לאחת הגירסאות הבאות, יחד עם האופציה לעשות תיקיות בספריית המדייה..

• הוסף לסימניות
יפה. לדעתי השמים בעמוד הראשי תופסים יותר מדאי מקום, אפילו כשמקטינים את הדף. זה טיפה מחניק.

• הוסף לסימניות
האתר מעוצב מאוד יפה ונקי.
מה שהציק לי שהוא לא מספיק נותן מענה להכרת רמת העיצוב שלכם.
בקטע של הפרוייקטים, מוסבר מה היה הפרוייקט - אבל לא רואים אותו!
יש רק איזכור ויזואלי לפרוייקט. קחו למשל את מצות יד בנימין, התמונות נותנות אוירת פסח ותו לא. הן יכולות לשמש כל לקוח אחר ובעצם את הפרוייקט עצמו לא רואים.
לדעתי, הויזואל ורמת העיצוב "גנבו" לגמרי את חווית המשתמש הנכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1469757:
יש רק איזכור ויזואלי לפרוייקט. קחו למשל את מצות יד בנימין, התמונות נותנות אוירת פסח ותו לא. הן יכולות לשמש כל לקוח אחר ובעצם את הפרוייקט עצמו לא רואים.

אם את מתכוונת לדף הזה
http://prince-studio.net/portfolio-item/yad-binyamin-project/

בגלילה למטה מופיעים העבודות בפרוייקט..

• הוסף לסימניות
אתר יפה, מאוד מזכיר את river של poju.

הכל יותר מדי נקי מסודר ועם אפקטים שלא עושה לי חשק לקרוא ולהישאר באתר.
לא יודע בדיוק מה הבעיה אבל משהו שם לא מושך אותי לקרוא את הטקסט.
יכל להיות שהתמונות והעיצוב גונבים את ההצגה לטקסט, לא יודע.
אולי הטקסט קטן ובצבע בהיר מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1469757:

למה לא רואים? תגגלי למטה.
יש הדמיות של הפרוייקט מכל הכיוונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prince;1469102:
האתר על בסיס תבנית אנפולד, שעברה התאמה לעברית ועיצוב.

וואס איז דאס?
תבנית אנפולד - גוגל לא יודע מה זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1469943:
וואס איז דאס?
תבנית אנפולד - גוגל לא יודע מה זה...

זה השם באנגלית
enfold

וזה הקישור אליה
http://themeforest.net/item/enfold-responsive-multipurpose-theme/4519990

זו תבנית מאד פופולרית בקהילת וורדפרס, מהנפוצות ביותר. לעברת אותה צריך קצת עבודה אבל בגדול היא מאד ידידותית.

הסיבה שבחרתי בה היא בגלל הפיצ'רים הרבים שיש בה לעומת קלות השימוש לתפעל אותה ולבנות דפים. אני חושב שהבילדר שלה הוא אחד הטובים שיש וללקוחות קל מאד ללמוד אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prince;1469961:
זה השם באנגלית
enfold

וזה הקישור אליה
http://themeforest.net/item/enfold-responsive-multipurpose-theme/4519990

זו תבנית מאד פופולרית בקהילת וורדפרס, מהנפוצות ביותר. לעברת אותה צריך קצת עבודה אבל בגדול היא מאד ידידותית.

הסיבה שבחרתי בה היא בגלל הפיצ'רים הרבים שיש בה לעומת קלות השימוש לתפעל אותה ולבנות דפים. אני חושב שהבילדר שלה הוא אחד הטובים שיש וללקוחות קל מאד ללמוד אותו.

תודה,
האם היא יותר ידידותית ופופולרית מהתבנית הבאה?
http://themeforest.net/item/salient...k=5&WT.z_author=ThemeNectar&WT.ac=search_list

גם בתבנית שבלינק הבילדר היה מעולה, וכו', העיברות היה טיפהלה מסובך.

הבילדר הוא אותו דבר לכל התבניות שלהם, לא?

• הוסף לסימניות
תבנית האנפולד דומה לריבר ותבניות פוג'ו ועדיף תמיד לעבוד על תבנית שנועדה מלכתחילה לעבוד בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1470021:
תבנית האנפולד דומה לריבר ותבניות פוג'ו ועדיף תמיד לעבוד על תבנית שנועדה מלכתחילה לעבוד בעברית

מה זה ריבר?

ואיך הבילדר של פוג'ו?

• הוסף לסימניות
פרינס,
האתר יפה מאוד.

ואם מותר הערה על העיצוב,
מציק לי העמעום שיש בדף הבית + החץ שמתמוסס מידי כמה שניות = זה יותר מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה