כללי אתר הורדות חינם!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, אני לא חושב שהתכנים באתר עומדים בסטנדרטים של השיתוף כאן בפורום,
דבר שני, כל התכנים שם הם למעשה גנובים.

• הוסף לסימניות
???
מה הוא נמנה על צוות השופטים כאן באתר?
איזה פחד, תוך דקה וההודעה נערכה, מה זה???

אשמח לקבל קישור לאתר ההוא, מי שלא רוצה שלא יקח אותו!

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1062896:

אין שם שום כלל שסותר העלאת תכנים כאלה לפורום שלנו,
ואדרבה, שם כתוב במפורש שהפורום נועד [בחלקו האחד] גם להעלאה ושיתוף תכנים בין כל חברי הפורום.
אני בטוח שהאתר שהיא העלת הוא לא אתר חילוני, שיהיה ברור!
המקסימום הוא, שהיא העלת אותו בפורום עיצוב גרפי ולא בפורום איש את רעהו, ובזה אתם צודקים, ואם זו טענתכם-אני חוזר בי... ואשמח שיעלו אותו לפורום איש את רעהו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STHEDKOL;1062905:
אין שם שום כלל שסותר העלאת תכנים כאלה לפורום שלנו,
ואדרבה, שם כתוב במפורש שהפורום נועד [בחלקו האחד] גם להעלאה ושיתוף תכנים בין כל חברי הפורום.
המקסימום הוא, שהיא העלת אותו בפורום עיצוב גרפי ולא בפורום איש את רעהו, ובזה אתם צודקים, ואם זו טענתכם-אני חוזר בי... ואשמח שיעלו אותו לפורום איש את רעהו..
מדובר באתר שיתוף קבצים וקטורים ותמונות גרפיות, חלקם תוך רמיסת זכויות היוצרים.
תרצה את הלינק, תבקש מפותח האשכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STHEDKOL;1062905:

כנראה לא כתבתי ברור.
מדובר באתר עם תוכן מאוד מאוד בעייתי מבחינת צניעות.

• הוסף לסימניות
אם כך, אוקי, פשוט לא חשבתי שמישהו יעלה אתר עם תכנים שאינם כשרים..

• הוסף לסימניות
ודע מה שתשיב, כתוב רק פרק אחד אחרי והוי דן את כל אדם לכף זכות.
(אולי בגלל זה יש שינוי גרסאות...)

• הוסף לסימניות
גם שאטרסטוק אינו צנוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1062986:
גם שאטרסטוק אינו צנוע

גם אני חושבת כך,
יש הרבה אתרי תמונות שאינם 'כשרים'...

ובאמת הייתי שמחה לקבל קישור...

• הוסף לסימניות
קבלתי את הקישור מגרפיקאי, לא ממש בדקתי את התוכן, היה נראה אתר מקצועי {נראה שמקושר לשאטרסטוק כי בכל עמוד יש אפשרות גם לקניה מהם} הייתי שמחה להעלות קישור, אבל לא רוצה שיאכלו אותי, וגם אם הוא לא צנוע לא רוצה לקחת אחריות...
:confused:

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יאכל אותך, תכתבי שבקישור הנ"ל יכולות להיות תמונות לא צנועות ומי שלא רוצה שלא יכנס. בתור אחת שמעצבת אתרים, אני חייבת גישה גם לאתרים כאלה בנוסף לשאטרסטוק, ושאר האתרים [הלא כשרים] בלית ברירה.

לכן אשמח לקבל קישור.

• הוסף לסימניות
תשלחי קישור למייל של פרוג. אם אזהרה שהאתר אינו נקי!! וכל הפותח על אחריותו.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי בהתחלה ומחקתי, וכפי שהבנתי מתגובות, האתר הזה מוכר!!! העלתי אותו לחדשים ביננו שלא ממש מכירים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה