- הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות פליימוביל בזול אבל דווקא עם פייפאל,
מכירים אתר זול שניתן לקנות דרכו?
תודה רבה
תודה רבה
נראה לי שהם מקבלים גם פייפאל:אני מעוניין לקנות פליימוביל בזול אבל דווקא עם פייפאל,
תודה רבה
כמו שכבר כתבתי למעלה פשוט חיפשתי בגוגל PLAYMOBIL GIF ..מאיפה ניתן להוריד את הפליימוביל המונפש היפה הזה?
תודה. אבל ככל הידוע לי א"א לשלם בעלי אקספרס עם פייפאל![]()
38.22US $ 17% OFF|פליימוביל טקטי יחידה צוות קטן אבן בניין ילדי שחבור צעצוע יום הולדת מתנה לחג המולד אימון ידיים על יכולת|Blocks| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
![]()
US $48.19 29% OFF|גרמניה מיובאת פליימוביל לשחק בית זכר צעצוע מתנה עצרת דגם משטרת זרקור מסוק 6921|מארזים| - AliExpress
![]()
US $56.0 29% OFF|גרמניה מיובאת פליימוביל אבני בניין Mobi זכר בית לשחק התאסף דגם צעצוע מתנה צליל אור משטרת רכב 6920|מארזים| - AliExpress
לא זול בכללברור שאפשר לשלם דרך פייפאל - אני קונה שם הרבה רק דרך פייפאל
המחירים שם קצת יותר זולים תלוי משלוח וכו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים