דרוש מידע אתר חדשות חרדי מומלץ

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על אתר חדשות מומלץ
לא כאלה שמצנזרים את הקורונה....

כמובן אתר שעובר את הסינון של נטפרי

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קול חי מעולה!
מסונן מעודכן ונקי
בלי שמץ לשה"ר

• הוסף לסימניות
קול חי מעולה!
מסונן מעודכן ונקי
בלי שמץ לשה"ר
מעודכן, רק אל תסתכלו על המבזקים. כי תהיו בטוחים שירו 50 טילים מלבנון על ישראל. למי שהבין....

• הוסף לסימניות
מעודכן, רק אל תסתכלו על המבזקים. כי תהיו בטוחים שירו 50 טילים מלבנון על ישראל. למי שהבין....
לא הבנתי מה הסיפור?
לא מעודכן שם?

• הוסף לסימניות
יש את אתר 'כל הזמן' של קו עיתונות. חרדי כמו שאר אתרי החדשות שפתוחים בסינון. לא ברור למה זה לא פתוח בנטפרי.

• הוסף לסימניות
יש את אתר 'כל הזמן' של קו עיתונות. חרדי כמו שאר אתרי החדשות שפתוחים בסינון. לא ברור למה זה לא פתוח בנטפרי.
אהממ...
גם קו עיתונות היא לא בדיוק ה"פני" של העיתונות החרדית.
די אם נאמר שהיא גידלה את ישראל פריי, שאני אישית מחבב אותו אך רבים בציבור החרדי ממש לא...
והיא גם בוחשת יותר מדי לטעמם של המטיפים הקבועים הפוליטיקה הפנים חרדית.
קיצור, למרות שאני ממש ממש מחבב את קו עיתונות יש שישוו יותר ל"כיכר" ול"בחדרי" מאשר לjdn ולמחדש.
אני נייטראלי!!!

• הוסף לסימניות
אישית אני אוהב את JDN כי אין הרבה פרשנויות פוליטיות- למרות שהסגנון הוא פוליטי כי פתאום על סיפורים רגילים אתה יכול למצוא בכותרת "מחריד" "מזעזע" -בגלל הממשלה החדשה. אבל אין הרבה מלל של פרשנות בכתבות עצמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה