- הוסף לסימניות
jdn
נכתב ע"י נ פלוס;1290850:
איזה אתר זה? נתיב חוסם לינכתב ע"י bracha;1290859:
נכתב ע"י ארי בראון;1290877:אני עקרונית לא אכנס לאתרי חדשות, אבל הספיק לי להבין את רוח הדברים מקריאת הכתבה הזו--
http://ladaat.info/Nashim/article.aspx?artid=12744
נכתב ע"י חולי;1290844:משהי מכירה אתר חדשות נקי ללא לה"ר שיפתח בנתיב? אפילו רק מבזקי חדשות אבל נקי
נכתב ע"י יוסניו;1290940:נתיב פותח את לדעת, אבל הפורמים לא מאשרים
בדרך כלל הבעיות האלו נוצר בפורומים, לא בחדשות
לא יודע בדיוק על איזה חסידות הכוונהנכתב ע"י חנון;1290950:פעם ביקשתי לפתוח לדעת ונתיב לא אישרו
אני לא סובלת את JDN הוא מגמתי ביותר מתחת לכל ביקורת!!!
מי שלא מכיר את עולם החסידות נהנה מהתמונות אבל כשאני מכירה קצת יותר לעומק, ומודעת לפוליטיקה בין פלגים מעצבן לראות איך שבחסידות א' הם נוטים לצד X ובחסידות ב' לצד Y וכו' וד"ל.
לצערי, עדיין לא התגברתי על היצה"ר שלי לחסום אותו אבל ביום שנתיב יחסמו אותו אני אגיד נשמת!!!
אני בכוונה לא רוצה לציין כאן שמות כדי לא לעורר מהומהנכתב ע"י יוסניו;1290952:לא יודע בדיוק על איזה חסידות הכוונה
אבל לדאבונינו האתרים האלו חייבם לממן את עצמם,
ומי שמשלם יותר הוא המלך
מצד שני הרי יצר הסקרנות עובד אצל כל אחד, ולפחות שיהיו בעיות כאלו ולא יותר גרוע
נכתב ע"י יוסניו;1290954:לי אישרו את לדעת מיד
נכתב ע"י יוסניו;1290940:בדרך כלל הבעיות האלו נוצר בפורומים, לא בחדשות
נכתב ע"י start;1290938:כל אחד לפי רמת הרגישות שלו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים