- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1290954:לי אישרו את לדעת מיד
בנתיב??
כי לי הם כתבו שהאתר מכיל תכנים שאינם הולמים את מדיניות החברה.
ואני לא במסלול קהילתי כלשהו.
נכתב ע"י יוסניו;1290954:לי אישרו את לדעת מיד
זה הפורום זה לא מאשריםנכתב ע"י חנון;1290961:אני בכוונה לא רוצה לציין כאן שמות כדי לא לעורר מהומה
באיזה קישור? בקישור זה: http://www.forum.ladaat.info/viewtopic.php?f=1 לא אישרו לי
הפורום או את כל האתר?נכתב ע"י יונה יונה;1290964:בנתיב??
כי לי הם כתבו שהאתר מכיל תכנים שאינם הולמים את מדיניות החברה.
ואני לא במסלול קהילתי כלשהו.
אתה יכול לשים לי קישור של לדעת מה שכן פתוח?נכתב ע"י יוסניו;1291247:זה הפורום זה לא מאשרים
רק החדשות והשאר
לא ביקשתי...פתחו לך?
אני יודעת, מניתי מה אפשר לקבל במיילנכתב ע"י יוסניו;1291394:המיילים של JDN
זה רק תמונות של רבנים וכדו'
חדשות העולם יש בהמבשר
לא הבנתי את שאלתךנכתב ע"י קלתק;1291400:אם לקבל במייל אפשר גם לקבל מבשר ואומר, תמונות וקליפים של JCN ,JDN![]()
נכתב ע"י חנון;1291407:הם שולחים תמונות של רבנים כמו JDN
אבל בד"כ הם שולחים באיחור של כמה ימים מהאירוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים