אתר חדש חברים!!!

• הוסף לסימניות
אז אני שמח לבשר שסופסוף פתחנו אתר!
אני אומר "פתחנו" בגלל שזה אני ואחי אילן המוכשר שהחלטנו להתאחד ולהקים ביחד את "ברלב סטודיו | BL Studios" !

דרך האתר תוכלו להיכנס לקטגוריות השונות (קומיקס, איורים, שונות) בצורה נוחה, ולצפות במקבץ ציורים בסגנונות שונים, אותם בחרנו בשביל להיות הכי ברורים ללקוחות פוטנציאלים שרוצים לדעת אם זה מה שהם מחפשים.

בנוסף הבלוגים שלי ושל אילן הולכים לעבור לשם, בבלוג נעלה את כל מה שלא העלינו בתיק העבודות, ובנוסף מדריכים או דברים מעניינים אחרים.

מחינת העיצוב ייתכנו עדין כמה שינויים, אבל בגדול הכל כאן.

נישמח לשמוע את חוות דעתכם על האתר, ואם יש לכם המלצות תרגישו חופשי.

כתובת האתר- http://www.bl-studios.com/

**לאלה שנתקלים בחסימה, הבקשה בטיפול אצל רימון, בכל מקרה אשמח אם תשלחו להם בקשה שיפתחו את זה לקהל הגולשים, ככה הם יטפלו בזה מהר יותר. כנ"ל לאלו מכם שיש מסנן כזה או אחר. תודה!

• הוסף לסימניות
וואווווווווו חגיגה רצינית
נכנסתי, מהמם!!!!!!!!!!!!!!
שתי דברים הפריעו לי:
1. הרקע הורס לדעתי, לא מתאים לסגנון שלכם...
2. לוקח לאתר זמן להתאפס ולעלות

• הוסף לסימניות
האתר מספר על יוצריו.
רואים את כל ה'ברלביות' המוכרת והאהובה פתאום באתר קופצני ועליז.
תצליחו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1110890:
וואווווווווו חגיגה רצינית
נכנסתי, מהמם!!!!!!!!!!!!!!
שתי דברים הפריעו לי:
1. הרקע הורס לדעתי, לא מתאים לסגנון שלכם...
2. לוקח לאתר זמן להתאפס ולעלות

אכן הרקע הוא אחד מהדברים שאנחנו עדין עובדים עליהם

בינתיים אנחנו על פלטפורמה זמנית וטעינה ראשונית באמת לוקחת זמן (אחרי טעינה ראשונה זה אמור להיות בסדר), בעז"ה תחילת חודש הבא אנחנו נשדרג לפלטפורמה מהירה יותר.

תודה לכולם :)

• הוסף לסימניות
נהדר!
על הרקע כבר אמרו... אפשר פשוט רקע חלק.
דבר נוסף, אני חושבת שכשהקטגוריות לא פעילות עדיף שהן תהיינה בגווני אפור בטונים של יתר האתר ולא בגוונים צבעוניים כהים יותר.

• הוסף לסימניות
חסום לי.
שלחתי לאתרוג בקשה לפתיחה.

• הוסף לסימניות
אתר אופייני;) ומעניין.
כדאי לשים לב לכתיבה בשפה תקינה.
למשל בקטגוריה "אודותינו"- "שתי ציירים"...
יכול להיות שזו הטעות היחידה, עדיין לא חפרתי....

• הוסף לסימניות
בר לב סטודיו | Bar-lev Studios
ברלב סטודיו מתמחים בכל הנוגע לאומנות בהשקפה יהודית דתית.
הוא מנוהל ע"י שתי ציירים (יואל ברלב, אילן בר לב) \

שני ציירים-לא שתי...
מדהים! עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
וואו, אתר מעולה! כל הכבוד! תצליחו! (אהבתי את המדף הראשי, רעיון מקורי ומוצלח). כתבת שהאתר הולך להשתנות קצת אני מניחה שאם כדאי לשפר משהו זה רק את הבועות דיבור המרובעות שיש בכל דף ולהפוך את זה למשהוא עגול יותר בהתאם לכל העיצוב...
כמובן שהציורים מעולים גם כן, הכל חי וכייפי.

• הוסף לסימניות
אתר מעניין!
כשעומדים על תמונה עדיף שלא תהיה שחורה אלא הפוך תואר יותר משאר התמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;1110995:
וואו, אתר מעולה! כל הכבוד! תצליחו! (אהבתי את המדף הראשי, רעיון מקורי ומוצלח). כתבת שהאתר הולך להשתנות קצת אני מניחה שאם כדאי לשפר משהו זה רק את הבועות דיבור המרובעות שיש בכל דף ולהפוך את זה למשהוא עגול יותר בהתאם לכל העיצוב...
כמובן שהציורים מעולים גם כן, הכל חי וכייפי.

גמני חושב שכדאי להחליף את הפונטים בדף הראשי לפונטים עליזים יותר שיתאים לכל האתר השמייח והקופצני...

• הוסף לסימניות
תתחדשו! ציורים מקסימים!
(אהבתי את הבלוג בלוג בלוג:))

• הוסף לסימניות
האיורים משובבי נפש.
את הטקסט אודותיכם הייתי נותנת לכתוב למישהו שזה מקצועו והתמחותו. יש כאן בפרוג מבחר.

• הוסף לסימניות
יפה ומקורי! זה נתן לי חשק ללחוץ על הכל. הצלחתם :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם!
אני לוקח בחשבון כל המלצה מכם, וחלק כבר הוצאתי לפועל, אתם מאוד עוזרים, תמשיכו!

לויזואלי - דן מפתח אתר משלו במקביל לאתר הלימודים (המדהים) שלו, שממש אוטוטו יעלה לאוויר.

• הוסף לסימניות
אתר מעולה!מקסים!!יפה ומקורי!ציורים מתוקיםםםם!
עלו והצליחו!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1110927:
חסום לי.
שלחתי לאתרוג בקשה לפתיחה.

שלחתי גם בקשה, והם פתחו...
איזה אתר כיפי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה