כללי אתר חדש חו"ד והאם האתר פתוח בנתיב/רימון?

• הוסף לסימניות
פנו אלי כמה שחסום להם האתר מישהו יכול לבדוק אם זה חסום?

http://temuna.co.il

• הוסף לסימניות
חסום. רימון סינון גבוה

• הוסף לסימניות
חסום, אתרוג גרפיקאים

• הוסף לסימניות
חסום, רימון רמת הגנה גבוהה

• הוסף לסימניות
חסום חלקית
האתר נפתח
אך רוב התמונות לא מוצגות
אתרוג

• הוסף לסימניות
חסום. רימון לא הכי הרמטי.

• הוסף לסימניות
מושקע ביותר!
מהכרות עם אתרים נוספים בתחום הייתי ממליץ מס' דברים.
1. לתת תמונה חינמית (פעם בשבוע), זה יגרום לרבים להיכנס לאתר מידי שבוע ובכך למכירות גדולות יותר.
2. בחיפוש, כשאין תוצאות שיהיה כתוב לא רק 'לא נמצאו תוצאות' אלא גם את מילת החיפוש 'לא נמצאו תוצאות לערך '???'
3. בקטגורית הגלריות, שיוכלו ללחוץ גם על הלחצן עצמו ולא רק על הטקסט (נוף, אנשים...)
4. ב'חיפוש מתקדם שיהיה כתוב 'התחלת החיפוש למטה' ולהגדיל למטה את לחצן החיפוש הכתום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שווה לפתוח בנתיב????? מה זה האתר הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1229244:
פתחו לי מיד נתיב.

גם לי.
האתר נראה נהדר, נקווה שבאמת יהיו בו מגוון תמונות כדי שיהיה שימושי.

• הוסף לסימניות
נראה ממש יפה!
מה שמפריע לי
שאין אפשרות לעבור מתמונה לתמונה כאשר התמונה בהגדלה
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
חסום באתרוג - קהילות

• הוסף לסימניות
אתר יפיפה

• הוסף לסימניות
אתר מקסים!
אהבתי את הזכוכית מגדלת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
פתוח מיד,
לא חסום.

• הוסף לסימניות
פתוח באתרוג -לעסקים / גרפיקאים
לא רואים תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה