WooCommerce אתר חדש לחנות 'סבונים' (מכירים מגאולה?)

• הוסף לסימניות
הי שמח לשתף אתר חדש שעיצבתי עבור 'סבונים' אשמח לחווות דעתכם..
אה. ואגב לרגל הפתיחה יש קופון 10% הנחה שווה להיכנס!
סבונים - ניחוחות ואוירה

• הוסף לסימניות
לחצתי על המיוחדים שלנו, קפץ לי פרסום להירשם לרשימת תפוצה, ומיד אחר כך כתוב שהדף המבוקש לא נמצא

• הוסף לסימניות
כנראה תקלת שרת אצלך. אצלי תקין
אז הבנתי שהדף שקופץ, זה מתי שנכנסים לאתר, ואם לחצתי כבר על כפתור, אז זה נכנס בדף הבא.
ב. אני מדבר כשלחצתי על "המיוחדים שלנו" שנמצא מיד במרכז העמוד ולא למעלה ולא למטה.
ג. זה הקישור שקיבלתי.

כמובן אם זה מעניין אותך...

• הוסף לסימניות
ההערה נוספת, במוצרים שיש הנחה, איך אני יודע מה המחיר הסופי של המוצר?
האם כתוב המחיר הראשון וכמה הנחה?

• הוסף לסימניות
אז הבנתי שהדף שקופץ, זה מתי שנכנסים לאתר, ואם לחצתי כבר על כפתור, אז זה נכנס בדף הבא.
ב. אני מדבר כשלחצתי על "המיוחדים שלנו" שנמצא מיד במרכז העמוד ולא למעלה ולא למטה.
ג. זה הקישור שקיבלתי.

כמובן אם זה מעניין אותך...
צודקק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך אגב,
יש גלילה לרוחב האתר.
זה בכוונה?
אם לא אז כנראה זה משהו במרג'ינג
1701129242839.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה