אתר חדש מבית "תמנתי עיצוב גרפי" לבגדי ילדים צנועים לציבור החרדי

• הוסף לסימניות
אתר חדש נולד מבית "תמנתי עיצוב גרפי".

אתר חנות לבגדי ילדים לשבת וליום חול. בגדים יפהפיים וצנועים לבנים ובנות

הרשמה למועדון חינם לחודש.

http://glsstyle.co.il

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יוצא מן הכלל! חדשני!
רואים שהאיפיון מאד מושקע. קל מאד למצוא כל קטגוריה וכו

• הוסף לסימניות
תודה. אתם מוזמנים לרכוש לחג הקרב ובא בגדים לבנים ולבנות.

• הוסף לסימניות
אתר מקסים!
נראה נח ביותר, וסתם ככה, כיף לראות אותך פה!

הצצתי בבגדים. יפים ונראים טוב!
השמלות נראות קצרות מידי, לא?

• הוסף לסימניות
אני נכנסת לפה מדי פעם. לא תמיד יש זמן :)
קצרות לאיזה גיל? לקטנטנות? החצאיות מתחת לברך

• הוסף לסימניות
למרות שאני בדרך כלל פחות מתרשם מאתרי תבנית (בלי לזלזל בעבודה שנעשתה פה - עבודה יפה ובטוב טעם!),
ממש אהבתי פה שהאתר עולה ממש מהר! - למרות ריבוי התמונות שבו (במיוחד בהתחשב בכך שזה אתר וורדפרס).
לא יודע אם זה בגלל האחסון או בגלל עבודת קאשינג טובה (אולי שניהם) אבל שאפו!

• הוסף לסימניות
העיצוב והבניה נראים מקצועיים ומרשימים.
בעניין הסחורה המוצעת, בגדי הבנות כמעט כולם חסומים בנטפרי, וחבל.

• הוסף לסימניות
היו לך בעיות עם גיור התבנית ? הצלחת להסתדר לבד או נעזרת במישהו מקצועי לגבי זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;n5057695:
אני נכנסת לפה מדי פעם. לא תמיד יש זמן :)
קצרות לאיזה גיל? לקטנטנות? החצאיות מתחת לברך

התלהבתי מהשמלות, אבל לבנות בגילאי בית ספר הן נראות לי - לפי הדוגמניות בתמונות באורך גבולי.
(בקטע של כיסוי הברך)
אגב,נתיב פתחו לי את האתר בקלות.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות ולהחזיר על חשבון החברה אם לא טוב. בד"כ החצאיות יותר ארוכות. זה בהתאם לגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mhhhdm;n5058711:
היו לך בעיות עם גיור התבנית ? הצלחת להסתדר לבד או נעזרת במישהו מקצועי לגבי זה

זו תבנית שכבר מותאמת ל RTL ולמרות זאת נעזרתי רבות באלמנטור. השילוב של יכולות התבנית והאלמנטור היו פצצה

• הוסף לסימניות
תמנתי,
נכנסתי יום אחד (שבוע שעבר) לאתר שלך וראיתי עבודות.
התרשמתי לגמרי!
את מקצועית והעיצובים שלך מתאימים ומרהיבים.

הרבה פעמים אני רואה עיצובים יפים אבל לא משקפים את הבריף,
ואצלך התפעלתי גם מהמקצועיות של הדיוק, וגם מהעיצוב.
רואים שאת משקיעה מחשבה בכל פרט.

לא מכירה אותך, אבל הייתי חייבת לומר לך.

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי יש לי אתרוג פלוס וכמעט בכל אתר (אם הוא נפתח) לא רואים את התמונות, או שרק תמונות בודדות, כולל בפרוג.
למה זה שייך?

• הוסף לסימניות
אתרוג הם בעייתיים. הם מוכנים לפתוח אתרים אם זה למטרת עבודה אבל עבורם בגדי ילדים זו לא עבודה ולכן לא פותחים. אנחנו בתהליך הפקת קטלוג, אפשר יהיה לקבל אותו בשבוע הבא אי"ה ב PDF

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה