אתר חדש שבניתי - רשת אהלי יוסף יצחק (חב"ד)

• הוסף לסימניות
רשת חינוך חב"ד

האתר בנוי על דרופל, מבוסס על תבנית עיצוב קנויה עם המון שינויים והתאמות.

מה באתר: עמוד אודות מעוצב, מנוע חיפוש לבתי ספר, מפה אינטרקטיבית, חדשות ובלוג, עמוד התרמה וחנות מקוונת עם סליקה.

האתר בעקרון גמור למעט פינישים קטנים וכמובן אשמח לשמוע את חוות דעתכם והערותיכם.

(לחבדניקים שביננו - ובכלל, זאת הזדמנות מצוינת לקיים את הוראת הרבי לתרום לרשת אהלי יוסף יצחק ביום ההילולא י"ב-י"ג תמוז)

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד מאוד.
כפי שביקשת כמה הערות:
זמן הטענה של הדף הראשי יותר מ11 שניות. הטענת דף תרומות - 8 שניות. כדאי לשפר זאת.
התמונות בדף הראשי הן בגודל יותר מ2000 פיקסל. צריך להקטין אותן ולשמור בצורה מתאימה לWEB.
ניסיתי לתרום עם מספר כרטיס שלא קיים. קיבלת הודעה שתרומתי התקבלה בהצלחה.
זה אומר לי שהנתונים אינם עוברים ישירות לחברת האשראי, אלא לאיזה מאגר באתר (או אולי נשלחים במייל). איני יודע אם צורת סליקה כזו נחשבת מאובטחת ובטוחה.

אבל, כאמור, האתר יפה מאוד. כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
אתר מאוד יפה, מדהים!

• הוסף לסימניות
אתר יפה מאוד.

כמה הערות נוספות:
1. הרובריקות בעמוד הבית "נרות להאיר" וכו' - מה הענין שבלחיצה עליהם נכנסים לעמוד חדש, בו רואים בדיוק את אותו טקסט שהיה ברובריקה? ולמה צריך תגובות ותאריך יצירה, זו הרי לא כתבה?
2. במובייל - בעמוד התרומה יש באנר שהוא לא רספונסיבי אלא נמתח לרוחב שגדול יותר מרוחב המסך. מעבר לנראות, זה גם יוצר בעיה כשלוחצים על שדה שאז יש קפיצה מוזרה של הדף.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. הערות מצוינות, אני עובד עליהם.
הצלחתי כבר לשפר מאוד את זמן הטעינה של הדף.
התמונות היו מוגדלות בגלל שהיה מסומן איזה פיצ'ר לתמיכה במסכי רטינה של אייפד.

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור - אולי למישהו פה יש רעיון:
מדי פעם השורות בפסקה קופצות ימינה ושמאלה ולא מיושרות.
כשאני מרענן את העמוד זה מסתדר לבד ולאחר זמן כשאני נכנס שוב לעמוד זה חוזר.
כך שאני אפילו לא יכול לזהות איפה הבעיה ואיך לפתור אותה.
מצורפת תמונה

קבצים מצורפים

• Screenshot 2015-06-30 00.08.12.png
    KB 324 · צפיות: 2
  • הוסף לסימניות
אתר מעולה, אחלה עבודה.

הבעיה עם הdiv שקובץ ("ההורים כשותפים").

הייתי נותן לdiv
This user does not have permission to use the HTML BB code.

אולי זה יפתור את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה