אתר חדש שלי

• הוסף לסימניות
בס"ד

http://www.udnabooks.co.il/

האתר נקרא 'ספרי אוּדְנָא', אוּדְנָא = אוזן בשפה הארמית.

מטרת האתר היא, בעזרת הספרים שכתבתי, הצגת המציאות בנקודת מבט אופטימית וניסיון לתת כלים להתמודדות מול האתגרים, בהם אנו החירשים, נתקלים.

האתר בא גם למען כל מי שמתמודד עם קשיים משלו בחייו עצמו. בספרים שכתבתי הכול מקורי מעשה ידיי, החל בכתיבת מילים, וכלה בתמונות, שצילמתי אותן כולן בעצמי והכול עם שימוש בהומור וביצירתיות. הייחוד של הספרים שבאתר 'ספרי אוּדנא' הוא שהשירות חינמי וניתן בהרבה איכפתיות, בתקווה לעזור לשנות נקודת הסתכלות של האחר עלינו כאנשים חירשים, ובעלי מוגבלויות בכלל, והיה זה שכרי. האתר 'ספרי אוּדנא' מיועד לכולם בלי הבדל בין גילאים, מגזרים ועוד. הבקשה שלי היא לפתוח את הראש, לקרוא מהלב ולא רק בעיניים, להבין לעומק את המסרים באומץ לב ולתת להם לחלחל לנפש, בלי פרשנויות אישיות.

הספרים קטנים, אך יכולים לתפוס הרבה מקום הלב. תודה וקריאה נעימה!

וכמובן אשמח אם תשלחו את הקישור לאתר לכל מי שאתם מכירים.

• הוסף לסימניות
כרגע הוא חסום לי-אתרוג

• הוסף לסימניות
מעניין...האתר שלי נקי לגמרי בלי פרטים אודותיי או תמונות שלי, רק שם שלי וההודעה על האפשרויות של 'צור קשר'. כך שלדעתי אין כלל מה לחסום את האתר שלי... תודה על המידע.

• הוסף לסימניות
ושוב חסום באתרוג
תיפני אליהם שיפתחו

• הוסף לסימניות
שלחתי אליהם דרך האתר שלהם - הבעיה היא שאני לא רשומה אצלם ולכן אני לא יכולה לפנות אליהם ישירות בעניין הסרת החסימה מן האתר. לא יודעת מה לעשות. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דרורינשרחלי;956813:
שלחתי אליהם דרך האתר שלהם - הבעיה היא שאני לא רשומה אצלם ולכן אני לא יכולה לפנות אליהם ישירות בעניין הסרת החסימה מן האתר. לא יודעת מה לעשות. תודה.
העתקתי לך מהאתר שלהם:

• הוסף לסימניות
תודה רבה מהלב על העזרה, שלחתי מייל לכתובת המצורפת. אחכה לתשובתם ובמקרה צורך אבקש שיטלפנו עבורי ( אני לא שומעת כלל בטלפון ) ובסייעתא דשמייא אעדכן כאן מה קורה בנידון. חן חן!

• הוסף לסימניות
שלחתי בקשה לאתרוג שיפתחו את האתר בהקדם, אעדכן בהתפתחויות!

• הוסף לסימניות
וואו! אתר מדהים!
מהבחינה העיצובית הוא נקי, ברור, מושך את העין ומכיל כל דבר בדיוק במידה הנכונה.
מבחינת תוכן, טוב על זה קטונתי מלדבר ולו מהסיבה השולית שלי אישית נראית כתיבת ספר כאתגר שלוקח שנים... אז 10 ספרים?????! פשוט ואוו! אני מעריצה שלך!

• הוסף לסימניות
ל again התודות על עיצוב האתר מגיעות לגרפיקאית המעולה שלי (סטודיו זווית - זה רשום באתר) - מבחינת התוכן, התודה גמיעה לקב"ה שחונן אותי במתנות שכאלו של כשרון כתיבה, ניסיון וחוכמת חיים...

:)

• הוסף לסימניות
יש לי אתרוג והוא לא חוסם, מענין.

• הוסף לסימניות
אני בדיוק מקבלת תשובה מאינטרנט אתרוג:

האתר שלך פתוח עד מסלול שמור (הרמה הרביעית מתוך החמישית).

לא כל כך מבינה מה זה אומר - אך נראה לי שזה טוב. כנראה שהסירו את החסימה לא מזמן וזה מה שקרה...

תודה על עזרתכם ועל המלים הטובות!

• הוסף לסימניות
ולמה שלא יפתחו לחלוטין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה