אתר חדש שלי

• הוסף לסימניות
אולי תעלי פה כמה דוגמאות? מענין לראות במה מדובר

• הוסף לסימניות
צר לי, אך אני לא יכולה להעלות כאן דוגמאות בשל השמירה על זכויות היוצרים שלי - באתר ניתן לקרוא את הספרים דרך הדפדוף ואין כל אפשרות של הדפסה או העתקה משם - זה מאוד חשוב לי.

מה שכן - את יכולה לפנות אל אתרוג לבקשם שיפתחו לחלוטין - אולי תוכלי להיכנס אל האתר 'מספרי סיפורים' של יהודה עצבה ושם ישנו סיפור שלי לדוגמא ( זכויות היוצרים של המספרים מוגנות שם באתר ).

אם אי אפשר להיכנס גם אל האתר שהפניתי אותך אליו, מצטערת.

• הוסף לסימניות
אתר מקסים נקי ויפה לעין
עיצוב ובניה מקסימים
מירי כל הכבוד!

הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
בהצלחה,
אתר מקסים נקי ונעים לעין
ובקשר לחסימה יש לי אתרוג עסקים אולי זה קשור.
ואני חושבת שאפשר לבקש לפתוח הם בודקים את הפניות ופותחים כשאפשר- מנסיון

• הוסף לסימניות
סופסופ נפתח באתרוג
(אמנם ביקשתי מהם אתמול שיפתחו אך שם באתרוג עדיין ישנים ועוד לא ענו לי תשובה ע"כ)
אתר מקסים והספרים ממש מושכים לקריאה
עלי והצליחי בכל!
מעריכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה