אתר חדש – מערכים ועזרים בהוראה

החומר מתאים יותר ליסודי נכון?
לא ממש.
יש חומרים מכל מיני רמות.

שיעורי היהדות שהעליתי בתחילה נמסרו בכיתות התיכון בבי"ס קירוב.
בבי"ע אני משערת שהם מתאימים לז'ח' אולי ט'.

מי מכירה שיר של פרשיות חומש שמות?
וכן אני חייבת בדחיפות שערים למחברות כמו תורה /מ.קשר. חגים , נביא ועוד. משהו אסתטי ונאה.
תודה!

מורה טריה מחפשת רעיון לפתיחה בהסטוריה : קורות הדורות כתה ז' מחורבן בית שני
ועוד רעיונות למסירה במקצוע זה, אשמח מאד

אני מחנכת בכיתה א מ"מ
אשמח מאד לרעיונות למשחקי הטמעת אותיות, רצף , מילים, קמץ פתח
וכן מערכי שיעורים קריאה , פ.שבוע סתיו
תזכו למצוות

מוצר חובה למורות לדקדוק

קבצים מצורפים

• דקדוק בשיר.jpg
    דקדוק בשיר.jpg
    KB 475.1 · צפיות: 81
יש למישהי במקרה מערך שעור לכיתה ה' בנושא הכפל והחילוק ב-10, 100 ו-1000?
או רעיונות למשחקים או חומר בנושא?
תודה רבה!

אולי מכאן תבוא הישועה?
בבקשה בבקשה, מערך שיעור ביאורי תפילה לכיתה ח'
על אחת מברכות תפילת שמונה עשרה (חוץ מהשתיים הראשונות)
אם את עדיין צריכה תכתבי לי
יש לי שיעור יפהיפה על השיבינו...

יש למשהיא מערך שיעור בנושא "מזמור שיר" (פרק ל' בתהילים)

אשמח לרעיונות לחודש שבט
שיעור ויצירה בנושא
פעם ראיתי רעיון שמכינים משקפים
שנראה בעין טובה
אם יש מישהי שעשתה או קבצים שיכולה לשלוח אודה מאד

מחפשת מערך לשיעור תורה לכיתה ז' על סוף פרשת יתרו (אחרי עשרת הדברות)
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה