אתר חדש – מערכים ועזרים בהוראה

יש גם את האתר של מכון אחיה מסתמא הוא מוכר

יש כאן למישהו חומרים בנושא אמונה וביטחון?
פתיחות, סיומים, מאמרים, רעיונות, ,תרשימי זרימה, מקורות וספרים....
תודה רבה מראש!!
אשמח גם לקבל לאישי-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש למישהו חומר על ל"ג בעומר וספירת העומר לכיתה ג?

אתר מקסים.
ניסיתי להרשם אך לא הצלחתי. הייתה בעיה בשם המשתמש. מישהי יכולה לעזור?

יש למישהו אולי לשלוח לי שיעור יהדות לכיתות ז'-ח' בנושאים כללים ולא אקטואלים, כמו:
אמונה, תפילה, כח ההרגל, השפעת הסביבה ועוד, כל נושא יתקבל בתודה.
תודה רבה רבה מראש!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ממש מעוצב ומושקע!! בתוכן, ונעים לעין!

לאור בקשות חוזרות ונשנות כאן בפורום ובאישי ואפילו במייל
החלטתי להרים אתר שירכז את החומר הרב שברשותי – חומר ייחודי ואיכותי (שעבדתי ושאספתי בדי עמל...)
אמנם האתר עדין לא ממש מושלם (כלומר ממש לא....) ועוד יש לי הרבה חומר להעלות,
אבל מכיון שיש כבר די הרבה חומר ובעיקר חומר הקשור לימים אלו החלטתי לתת לכם להנות ממנו כבר עכשיו

קישור לאתר: http://bishvil.co.il/

חני
חסום בנטפרי:mad::(

חסום בנטפרי:mad::(

מוזר.

שוחחתי הרגע עם נציג נטפרי,
והוא טען נחרצות שהאתר פתוח.

אם אתה עדיין חווה קשיים בגלישה,
אנא ציין זאת, כדי שנוכל לטפל.

אשמח אם תפנו אלי במייל
bishvil.horaha בג'ימייל

מי שמעוניין בירושלים יש מקום שנקרא 'המרכז הפדגוגי .
ממוקם ברח' עזרא ושם יש אפשרות לקחת ע''פ בחירה מערכים מוכנים ללא תשלום.

מורות לאנגלית - מהן הנושאים הנלמדים בכיתה ו' וכן בז'(חינוך העצמאי?)
תודה רבה גדולה

גם אני לא מסתדרת באתר ולא מוצאת חומרים
להרשם גם לא הצלחתי
תלמידה מתקשה...
@שמואל גירנשטיין, אין פרטים כיצד לפנות אליך כפי שכתבת

מחפשת ברכה למורים החדשים לקראת השנה החדשה ,חומרי למידה לכיתה ב' ,שלחו לי בעבר ומשום מה החומרים נמחקו,
ישר כחכם! תזכו למצוות

יש למישהו רעיון ליצירות מחומרים ממוחזרים

שלום לכולם
אשמח מאוד למערכי שיעור בהיסטוריה ותולדות ישראל מכיתה ט' והלאה (נבחנות לחוצים)
מאוד מאוד יעזור לי כל מה שיש , גם מבחנים עבודות וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה