אתר חדש

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

עיצוב מושך ועדין, מותאם לאתר, לדעתי התפריט למטה צריך לרדת בכמה שורות
זה מדי באמצע הדף (לענ"ד בלבד) המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה ברור ונקי!
מבחינה עיצובית - לדעתי: הייתי מוסיפה עוד נגיעות מהטורקיז פה ושם. ה שחור-לבן קצת נדוש במקרה הזה כי יש לך המון תוכן אחד אחרי השני...

וכן מצטרפת להערה של הרשי.

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ומדהים, הייתי מעלה את התפריט התחתון, כי קצת קשה לראות שיש גלילה,
שימי לב לתמונה שנכנסה בעמוד אודות
סליחה על השאלה,
איך בנית את האתר? באמצעות קוד html או באמצעות מערכת ניהול וורדפרס וכדומה?,
אשמח מאד לדעת

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד לכתוב גם במה עוסק האתר...
בנתיב צריך אישור ויש מכסה וכו'.. כדי שלא סתם נפתח...

• הוסף לסימניות
נתיב פתחו לי ללא התמונות

• הוסף לסימניות
חבל!!!!
רציתי להיכנס, לראות להגיב ולפרגן
אבל....נתיב - סגור.......​

• הוסף לסימניות
נתיב

כמדומני שלנתיב ישנה בעיה עם האתר הזה
היות והוא מאפשר גישה לעוד אתרי webydo

אבל לי כן פתחו

בכל אופן תודה על הרצון הטוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה