אתר חוקי להורדת קטעי וידאו

• הוסף לסימניות
ובכן אני רוצה לשתף אתכן באתר להורדת קליפי וידאו חוקיים לחלוטין לפי מה שהבנתי מן האתר.
הקבצים בNTSL
תהנו.
http://worldclips.tv/about_us.html

• הוסף לסימניות
נתיב עדין לא פתחו לי - אבל תודה רבה לך ששתפת אותנו.
תזכי למצוות

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך!!!!!!!!!!
המון זמן אני מחפשת אתר כזה!!!!
שאלה קטנה- את הקבצים ממירים בקלות באנקודר?

• הוסף לסימניות
גם. לי יש תוכנת המרה מקצועית.
לגבי התכנים ממה שעברתי אל האתר לפני שהעליתי קישור נראה שאין שם דברים חריגים וכו.
אבל כמובן צריכים זהירות

• הוסף לסימניות
איך מורידים שם?
ניסיתי ולא הלך לי.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;679961:
איך מורידים שם?
ניסיתי ולא הלך לי.
תודה!

על הכיתוב האדום, לחצן ימני - שמור קישור בשם

• הוסף לסימניות
הקבצים הם בסיומת MOV, הפרימייר קורא אותם בקלות ללא בעיה.

• הוסף לסימניות
תודה, עכשיו הלך לי.

• הוסף לסימניות
החומר שם הוא לא באיכות של עריכה, רק בשעת הדחק.
וגם ההסרטה ברוב הקטעים לא משהו.

• הוסף לסימניות
מה חשבת שיתנו לך בחינם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;680846:
בכל אופן, תודה רבה לאוביקטיב על השיתוף!!!
בוודאי, ובוודאי, לפעמים גם אין ברירה, וחייבים למלא את החורים בקליפים לא משהו...

• הוסף לסימניות
יש כמה קטעים בהחלט יפים. חשוב להמיר מNTSL כי האיכות בצורה זו משובשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה