כללי אתר חינמי לשימוש מסחרי?

• הוסף לסימניות
http://www.dreamstime.com/

מישהו עבר על "מגילת הרשיונות" שלהם ויודע אם ניתן להשתמש בתמונות לשימוש מסחרי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
המגבלה היחידה שיש בשימוש עם התמונת החינמיות שבאתר [יש להם גם תמונת בתשלום] שאסור להדפיס יותר מעשר אלף עותקים

• הוסף לסימניות
לא ראיתי שיש בחינם
איך אפשר להגיע אליהם?

• הוסף לסימניות
רק שימו לב

נכתב ע"י כוכב;680135:
לא ראיתי שיש בחינם
איך אפשר להגיע אליהם?
לא ראיתי שזה כתוב איפה שהוא, אבל יש הגבלה על מספר התמונות החינמיות שאפשר להוריד. אני לא יודעת מהו, אבל אחרי שהתחלתי להוריד בהתלהבות, פתאום קיבלתי הודעה "עברת את מספר התמונות החינמיות המותרות להורדה. את מוזמנת לרכוש מנוי" וכו'.
אז תבחרו היטב את התמונות החינמיות שאתם מתכוונים להוריד...

• הוסף לסימניות
מספר התמונות החינמיות שניתן להוריד הוא 50. אח"כ תפתח מייל חדש :D

• הוסף לסימניות
איך מורידים משם בחינם? אני רשום שם אבל מעולם לא ידעתי שיש אופציה כזאת שם.

בכל פעם שאני בוחר תמונה זה אומר לי כמה נקודות היא שווה.

• הוסף לסימניות
התמונות החינמיות הן בלשונית אחרת, FREE IMAGES בסרגל למעלה

• הוסף לסימניות
למה שיהיה אתר תמונות חינמי לשימוש מסחרי???
אם את מרויחה, שהם לא??

• הוסף לסימניות
MIG -
לאחר העיון בתנאים וללא לקיחת אחריות, הרי שכן, יש להם לשונית לתמונות חופשיות לגמרי במגבלה של הדפסת 10 אלף עותקים מהתמונה.

• הוסף לסימניות
התמונות החינמיות הן בלשונית אחרת, FREE IMAGES בסרגל למעלה
כשאני לוחצת על תמונות של FREE IMAGES הוא לא נותן להוריד בחינם. (הוא מבקש פרטי כ. אשראי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;680804:
למה שיהיה אתר תמונות חינמי לשימוש מסחרי???
אם את מרויחה, שהם לא??
יש עבודות שהתשלום עליהם לא שווה קנייה של תמונה, לֵרוב הלקוחות לא ישלמו על זה. במקרה זה מדובר בעיקר במודעות לעיתונים, אם אני קונה את התמונה אח"כ לא אוכל להשתמש שוב בתמונה ללקוח אחר.
אם אני לא צודקת - אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל האתרים המציעם תמונות חינם או שיש שמוכרים תמונות גם בתשלום או שהם עובדים בשיתוף פעולה עם אתרים שמוכרים תמונות או שהתמונות גנובים ממקומות אחרים

אין השוואה בין התמונות החינמויות להתמונות בתשלום מכל הבחינות איכות קומפזיציה וכדו

לקוח שלא מודע להתועלת בתמונה טובה ירוץ להתמונות החינמיות במחשבה שמרויח פה משהו

לקוחות שמודעים יגדילו את התקציב לעוד כמה שקלים כדי לקבל תמונה טובה שישרת את המטרה
ויש את הלקוחות שיוציאו סכומים גדולים על תמונות עם זכויות בלעדיות לשימוש עם התמונות וכד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;680919:
יש עבודות שהתשלום עליהם לא שווה קנייה של תמונה, לֵרוב הלקוחות לא ישלמו על זה. במקרה זה מדובר בעיקר במודעות לעיתונים, אם אני קונה את התמונה אח"כ לא אוכל להשתמש שוב בתמונה ללקוח אחר.
אם אני לא צודקת - אשמח לשמוע.

תשמחי לשמוע האפשרות הנפוצה היא לקנות תמונות לכל שימוש ולכל מטרה כמה שרוצים.

• הוסף לסימניות
תשמחי לשמוע האפשרות הנפוצה היא לקנות תמונות לכל שימוש ולכל מטרה כמה שרוצים.
שהרשיון מאפשר זאת אני יודעת, אבל להשתמש באותו עיתון בתמונה אחת ל-2 עסקים שונים? (אפילו לא באותו שבוע) נשמע טוב? לי לא.
רק להבהרה- אני מדברת על תמונות או אלמנטים או סמלים וכו' לפרסומות בעיתונים שבועיים (חינמונים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;680909:
כשאני לוחצת על תמונות של FREE IMAGES הוא לא נותן להוריד בחינם. (הוא מבקש פרטי כ. אשראי...)

מה שהאתר מבקש לפני הורדה הראשונה הוא השלמת הרשמה שזה כולל שם הפרטי שם משפחה כתובת מגורים טלפון וכדו, [לא כולל אמצעי תשלום]
כל המשבצים המסמנים בכוכב דורש מילוי עם הפרטים

וטיפ קטן אם כן החלטתם לרכוש תמונה תבדקו באתרים הבאים אם יש קופונים או הנחות
www.stockphotosecrets.com
http://www.retailmenot.com/view/dreamstime.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה