עזרה אתר 'יד ושם' מתאים לילדים קטנים?

• הוסף לסימניות
לא הייתי לוקחת ילדים לשם משתי סיבות:
1. יש שם תמונות שיכולים לגרום להם לסיוטים
2. הם לא מספיק יבינו מה זה בכלל, ואיזה מסר אמורים לקחת משם

• הוסף לסימניות
אתר 'יד ושם' מתאים לילדים קטנים?
אני הייתי שם בגיל 11 בערך ולא זכור לי משם דברים טראומתיים ומפחידים
אבל אני מכיר מישהו שהיה שם בגיל כזה ולא ישן כמה לילות
בסוף הבנתי שני הייתי שם צמוד ממש ממש עם אבא שלי והוא פשוט לקח אותי יד ביד רק למקומות ההיסטוריונים
כמו כל מיני מוצגים ישנים מהשואה וגם לצפיה בסרטים על מלחמת העולם השניה בהומור גמור ללא שום מראות וכו' וכו'
אז מי שיכול לקחת אחריות שהילד יישמר מכל המראות הללו באופן הרמטי-מוזמן לקחת את הילד לשם, זה דוקא יכול לעורר אצלו רגשות עדינות לזוועה המטורפת הזו!!!

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני שנתיים-
שבוע לקח לי להתאושש!!! (ולא הסתכלתי על הכל!)
הייתי ממליצה להגיע לשם רק מ-18 ומעלה.

• הוסף לסימניות
בדיוק, אפילו מבוגרים צריכים את עצמם לפני שהולכים לשם.
אם כי אולי כן מותר לראות, למרות הקושי לנפשנו העדינה.

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא מתאים.
אני הייתי שם באזור גיל 18,
וזכורה לי חוויה לא קלה, עצובה וכואבת, המראות לא קלים בכלל.
גם אם ישלמו לי אני לא אחזור לשם לביקור חוזר...

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם כמה פעמים כילד (המקום היחיד בחינם עם אוטובוס ישיר...), זה היה עוד שלילדים בגילאים שלנו לא נתנו לצפות בספריית הסרטים...
ראינו דברים שעם הזמן הועלמו, כמו סבון שנעשה מיהודים (ה"י), היו דברים ממש מפחידים, אבל נרדמתי היטב כבר באותו הלילה..
כנראה תלוי מי הילד.
בכל מקרה, כיום, לא נותנים להיכנס לבניין המשולש עם ילדים מתחת גיל 7, ובכל מקרה רק בליווי מבוגר.
אנחנו היינו פעם עם ילדים, וזה רק סירבל את הסיור.

• הוסף לסימניות
החויה המרכזית שזכורה לי משם היא דיכאון מתמשך.
חושך ואפלולית בעיניים, עשרות אנשים מתגודדים ליד כל מוצג, עומס ורעש.

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי, אין כניסה לילדים מתחת גיל 10.
כניסה לאתר יש
בחלק מהמקומות (נראה לי 2 בנינים סה"כ) אין כניסה מתחת גיל 9
היינו עם ילדים בכל הגילאים
לא נותרו טראומות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה