אתר "לא מאובטח". מה לעשות? דחוף...

• הוסף לסימניות
אני מנסה להזין פרטים באתר חברת הבלדרות למשלוח שאני צריכה להוציא מחר.
אחרי הזנת הפרטים כרגיל נפתחת חלונית עם הכיתוב "אירעה שגיאה, אנא פנה למנהל המערכת"
בסרגל העליון יש סימון אדום "לא מאובטח".
מה עלי לעשות? למי לפנות? מי אמור לטפל בזה?
דחוף לי מאד! מישהו יכול לכוון אותי?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
קישור בהמשך
תוריד, תפעיל - ואל תשכח לעדכן...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לחצתי על הקישור, ונפתח לי דף עם הכיתוב הזה:
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

• הוסף לסימניות
סליחה - רק רגע

• הוסף לסימניות
רק לציין - אח"כ לסגור את הדפדפן - ולפתוח שוב - ואם עדיין לא עזר - להפעיל מחדש את המחשב

• הוסף לסימניות
תודה!
מה לעשות עם החלון שנפתח? ללחוץ הפעל?
לא מבינה כלום בדברים האלו...

• הוסף לסימניות
אין שינוי... (עשיתי גם הפעלה מחדש)
האם נתיב יוכלו לעזור לי?
אם כן אפנה אליהם בבוקר.

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד - נסה להכנס דרך דפדפן אחר

• הוסף לסימניות
מה קורה אם אתה לוחץ שם למעלה המשך בכל זאת / התעלם - משהו כזה - אני לא זוכר במדוייק...

• הוסף לסימניות
אנסה.
דרך דפדפן אחר גם לא עבד.
אם לא יעבוד אעזר עם נתיב מחר בעז"ה.
תודה על הרצון הטוב!

• הוסף לסימניות
אין לך אפשרות של מתקדם / המשך בכל זאת ???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@Avshalom05
דיברתי כרגע עם חברת הבלדרות - בעלי האתר, התקלה אצלם והיא מטופלת כרגע.
ושוב - תודה על הנכונות לעזור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה