כללי אתר לא נפתח

• פותח הנושא apple
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה יכול גרום לאתר שעד היום נפתח והשתמשתי בו הרבה פתאום לא נפתח לי בשוםאופן ואני זקוקה לו בדחיפות!!! (אתר www.sxc.hu)
איך פותרים את הבעיה?

• הוסף לסימניות
מה פרוש דפדפן אחר? (סליחה על הבורות)

• הוסף לסימניות
תסגרי את האינטרנט ותכנסי שוב...

• הוסף לסימניות
אפרופו האתר היקר הזה, האם את יכולה להסביר לי בבקשה את אופן השימוש בו? בעבר הצלחתי (במחשב של העבודה) ומאצלי בבית, אני פשוט לא תופסת איך עושים את זה. התסייעי לי בכך?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
צריך להרשם ולאחר מכן אפשר להוריד תמונות בחינם

• הוסף לסימניות
דפדפן זה הדבר הזה, נו - הזהו, שאיתו את גולשת (אין מילים אחרות להגדיר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;219042:
צריך להרשם ולאחר מכן אפשר להוריד תמונות בחינם

ובכן כמובן, הבעיה היא שאני לא מצליחה להוריד תמונות אחרי שנרשמתי. (הוא כותב לי שיש צורך ב"קרדיט" ואין לי מושג על מה הוא מדבר).

תודה לעונים/ות

• הוסף לסימניות
חלק מהתמונות עולות כסף (למרבה הצער אלו היפות והטובות שבינהן) לשם כך עלייך לרכוש קרדיטים המאפשרים לך להורידן למחשב. כן זה עולה כסף.
מי שלא רוצה להשקיע, יכול להסתפק בתמונות החינמיות, יש מציאות פה ושם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;219058:
ובכן כמובן, הבעיה היא שאני לא מצליחה להוריד תמונות אחרי שנרשמתי. (הוא כותב לי שיש צורך ב"קרדיט" ואין לי מושג על מה הוא מדבר).

תודה לעונים/ות

את נכנסת למקום הלא נכון.
בכניסה לאתר, יש לך בצד שמאל מקום להכניס מילות חיפוש, והתמונות שנפתחות מהחיפוש הזה, ברובן הן חינמיות. אם נכנסים לקטגוריות, שם רוב התמונות הן בעלות

וכמובן שצריך לוודא שמחוברים [בצד ימין למעלה]. כלומר, דבר ראשון להתחבר, ואחר כך לעשות חיפוש בצד שמאל.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 544.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חבל שא"א להעצים את הודעות התודה. בכל אופן תודה ענקית.
אינני יודעת מה ולמה אבל עכשיו זה כן עבד וזה היה בעקבות שחזרתי לטפל בענין כדי לבדוק הדברים שכתבת בהודעתך.

ואם כבר אז עוד שאלה: כשלחצתי על ה"דאונלוד" (אין לי כח לאנגלית) הוא פתח לי חלון של התמונה ושמרתי אותה. לא זכור לי שכך זה עובד. האם אצלך זה אחרת?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה