אתר לחומרי יצירה בזול אבל שיגיע מהר

• הוסף לסימניות
מדהימים הספוגים! אפשר להכין איתם דברים יפייפים!
חבל אבל הספוג קטן מידי בשבילי הגודל הכי קטן שאני צריכה זה 25*15 :(
אז תודה לך על הרצון!!
ותודה על ההפניה היכן לקנות הם באמת זולים!

אפשר בעצם, לחתוך בשטאנץ כל ספוג בכל צורה? ולא דווקא מסחרי אלא גם שיצא מקצועי יותר
הפסדת..ואני יסביר לך למה
רפד שמרפד ספה, נראה לך שהוא משתמש רק בפלטות שלימות ואת השאריות הוא זורק ?
ממש לא !
הוא מדביק שארית לשארית וכך מקבל שוב פלטה גדולה
ואם תגידי שרפד מצפה בבד את הספה ולא רואים את החיבורים - אני יגיד לך שאת צודקת, אבל -
אפשר להדביק את החלקים בדבק מגע שקוף (גם אותו אפשר לקנות אצל מנדלבויים)
אז נכון שחיבור זה חיבור אבל אם את גם מרססת בצבע בחיים לא מרגישים חיבור.
חשבון ? מכל 2 י"ח של 30X9 את מקבלת יחידה אחת 15X25..:p

חיתוך ספוג - יש כמה שיטות חיתוך :
יש את שלנו בשטנץ שכמעט כל צורה שיש בסול אפשר לגזור גם בספוג
במפעלי ספוג חותכים בשיטה אחרת עם חוט שמסתובב במהירות - בחיתוך כזה אין מגבלת עובי מה שקיים בשטנץ
אפשר גם בלייזר אבל זה דבר אחר.

אם תשלחי לי תמונות של בובות אני יכולה לבדוק אצלנו אולי יש לנו שטנצים כאלה.

• הוסף לסימניות
הפעם אני זקוקה לקנווסים, אקריליק, מכחולים, חרוזים קטנטנים ודבק טוב
זו לא רשימה שיכולים ללכת איתה למכולת...
איזה גודל קנווסים
אקריליק באיזה אריזה ,שפופרת , בקבוק חצי ליטר, צנצנת
חרוזים קטנים יש 1000 סוגים, אז איזה סוג
דבק טוב להדביק מה ? ובבקבוקון שם 125 מ'ל או בבקבוק של ליטר
מכחולים זה עולם שלם - יש באגורות ויש בעשרות שקלים
וכמובן הכי חשוב כמות מכל פריט

• הוסף לסימניות
את נשמה, אות לי.
15 קנווסים בגודל 40*80 (לא חייבת בדיוק כך, אפשר לשחק עם הגודל)
צבעי אקריליק ומכחולים הכי זולים שיש הצבעים- עדיף בשפופרת או בקבוקונים שאפשר לשפוך מהם.
חרוזי וינציה הגודל הכי קטן
לא חנות אינטרנטית אלא אם כן ההזמנה דרכם בטוחה תוך יום- יומיים.
ועדיף לי באיזור ירושלים (אופס... את לא מכירה הא?)
תודה מקרב לב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה