- הוסף לסימניות
לא חסרים אתרים ליצירת תמונות בבינה
הבעיה שאני לא רוצה שיראו שיצרתי בבינה
יש חיה כזאת?!
יש חיה כזאת?!
כן , השאלה איזה סגנון ? אם את רוצה ריאליסטי פשוט imagen 4 הכי טוב לזה צריך רק לדעת איך להשתמש בולא חסרים אתרים ליצירת תמונות בבינה
יש חיה כזאת?!
מה הפרומפט ?תוכל ללמד אותי את השיטות איך מסבירים לgpt ליצור בצורה צילומית - ראיליסטית?
אני כבר יום שלם על התמונה המצורפת והוא לא קולט
צפה בקובץ המצורף 2048059
מה הפרומפט ?
צריך לכתוב לו סגנון תמונה
פתוח לך google ai studio ?תודה רבה
איך אני כותבת לו שהזוית תהיהי כמו בתמונה שצרפתי לו וכן שיוסיף סלט לי הדג וירחיב את התמונה לגובה?
הבנתי
תוכל לכתוב לו שיוסיף סלט חלומי ליד הדג ויצור את התמונה לאורך?
תוכל בבקשה להחליף לי את הלחמניות שבתמונה לפיתה וליצור אותה באוירה יותר ריאליסטית?אני אולי בהמשך יעשה תמונה לאורך אני כרגע עסוק
כמה דקותתוכל בבקשה להחליף לי את הלחמניות שבתמונה לפיתה וליצור אותה באוירה יותר ריאליסטית?
צפה בקובץ המצורף 2048927
זה מה שהצלחתיתוכל בבקשה להחליף לי את הלחמניות שבתמונה לפיתה וליצור אותה באוירה יותר ריאליסטית?
צפה בקובץ המצורף 2048927
אין לי זמן כרגע תוכלי לעשות את זה בקלות בעצמך באתראני צריכה שזה יהיה ג'בטה ותהיה צמודה למחבת של השקשוקה
ותשפר את כל התמונה לפוטוריאליסטית
www.prog.co.il
דוגמא לאיך זה אמור להיכתב (רק דוגמא אבל ניתן להסיק מזה כמה דברים)מישהו יודע להגיד לי איך אני מסבירה לgpt ליצור לי תמונה בסגנון צילומי ריאליסטי??
כשאני כותבת לו את זה הוא לא מספיק מבין![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים