- הוסף לסימניות
יצא למישהי להזמין משם? (בגדי נשים)
מרוצה מבחינת איכות? המידות אמיתיות?כן
אני הזמנתי מהם
אני הזמנתי והייתי מרוצה.מרוצה מבחינת איכות? המידות אמיתיות?
מרוצה מאד,מרוצה מבחינת איכות? המידות אמיתיות?
אם אינך רואה את התמונות באתר וברצונך לקבל קטלוג PDF למייל, כתבי מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, הקפידי לכתוב בכותרת את המילה "קטלוג" ובגוף המייל את המילים "אני מאשר קבלת דיוורים למייל" והקטלוג ישלח אליך אוטומטית בתוך מספר דקות.יש להם קטלוג? כי האתר חסום בנטפרי.
לאיזה מייל?אם אינך רואה את התמונות באתר וברצונך לקבל קטלוג PDF למייל, כתבי מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, הקפידי לכתוב בכותרת את המילה "קטלוג" ובגוף המייל את המילים "אני מאשר קבלת דיוורים למייל" והקטלוג ישלח אליך אוטומטית בתוך מספר דקות.
ככה כתוב שם באתר
אוישלאיזה מייל?
לא הכי מדויקת אבל סביר ויפהמרוצה מבחינת איכות? המידות אמיתיות?
סליחה, התפירה לא הכי מדויקת וכו'...התפירה
לא הכי מדויקת אבל סביר ויפה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים