אתר ללימוד קריקטורות/ ציורים מצחיקים

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר?
או אפילו אתר של צייר שמצייר בסגנון בשביל לקבל השראה.
אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
אני לומדת כעת ציור אצל פנינה מנלה בבני ברק, אבל רוצה לדעת גם קריקטורה

• הוסף לסימניות
בקריקטורה את מתכוונת לצייר אנשים אמיתיים בסגנון קריקטורה?

• הוסף לסימניות
גם
וגם ציורים יותר בסגנון קומי

• הוסף לסימניות
יש לך שיעורים אונליין איכותיים ביותר אצל הגברבר דן בר לב,
שווה ביותר! יותר קומי מזה לא תמצאי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;914777:
נכתב ע"י yoyoBL;914853:
יש לך שיעורים אונליין איכותיים ביותר אצל הגברבר דן בר לב,
שווה ביותר! יותר קומי מזה לא תמצאי :)

אני רואה שחוץ מלהיות קומיקסאים אתם גם קומיקאיים ("יותר קומי מזה"...)

(אגב : הלואי והיה לי זמן פנוי להיות בקורס - אבל אני בלימודים )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י beni1;914896:
אני רואה שחוץ מלהיות קומיקסאים אתם גם קומיקאיים ("יותר קומי מזה"...)

(אגב : הלואי והיה לי זמן פנוי להיות בקורס - אבל אני בלימודים )

גם אני לומד,
ואני משתתף בקורס,
זה העניין בשיעורים אונליין, אתה יכול לראות מתי שאתה רוצה, בכמה חלקים שאתה רוצה, וכמה פעמים שאתה רוצה, ממש שווה..

תראה ציורים שלי לפני שנה, ותשווה אותם להיום, שיפור רציני אם תשאל אותי, והכל בזכות כבודו הצייר הדגול..
הקורס הזה הוא משהו שאף אחד לא יכול להרשות לעצמו לפספס, ואני יודע על מה אני מדבר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;914898:
גם אני לומד,
ואני משתתף בקורס,
זה העניין בשיעורים אונליין, אתה יכול לראות מתי שאתה רוצה, בכמה חלקים שאתה רוצה, וכמה פעמים שאתה רוצה, ממש שווה..

תראה ציורים שלי לפני שנה, ותשווה אותם להיום, שיפור רציני אם תשאל אותי, והכל בזכות כבודו הצייר הדגול..
הקורס הזה הוא משהו שאף אחד לא יכול להרשות לעצמו לפספס, ואני יודע על מה אני מדבר..

קודם כל זה חידוש שלא היה ידוע בהודעות עד עכשיו :)
אבל אני צריך לבדוק את זה ... כי אני בחצי פנימיה ו14 שעות לומד ביום (מ7:00 עד 9:15 )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י beni1;914922:
קודם כל זה חידוש שלא היה ידוע בהודעות עד עכשיו :)
אבל אני צריך לבדוק את זה ... כי אני בחצי פנימיה ו14 שעות לומד ביום (מ7:00 עד 9:15 )
לא מתפלל ולא אוכל מ7 ועד 9 ?:D
אם תוריד זמן תפילה מנוחה ואוכל, ימצא בידך בערך 8 שעות

אם אתה לומד בישיבה כולו קודש
עזוב אותך עכשיו לימודי ציור ,יהיה לך מספיק זמן לזה אח"כ
אבל תמשיך לצייר
רק ככה מתקדמים

• הוסף לסימניות
חחח
מצחיקים אתם..
ההיא רצתה אתרים להשראה - שלחו אותה לקורס...
ת'אמת, שהקורס הזה נשמע תותח! לא הייתי מתנגד...
אולי לכשירווח :)

• הוסף לסימניות
תכנסי לשירשור מדריכים למעלה יש שם עמודים מצוינים שהעלתה דבורה קוטובסקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה