אתר לעיצוב splash screen לנגן sansa

• פותח הנושא mat
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה אתר שעזרתי לבנות אותו.

http://mygift.maxcalx.com/

זה אתר שמיועד לעצב את מסך הפתיחה של הנגן בהתאמה אישית. ולהזריק את התמונה לתוך הקושחה (התוכנה הפנימית) של הנגן.

זה יכול לשמש למי שרוצה לתת נגן מתנה ורוצה לכתוב הקדשה שיראו אותה בכל פעם שמדלקים את הנגן.

מה אתם אומרים.
האם הוא מספיק ברור ונוח לשימוש?

• הוסף לסימניות
לי הוא היה ברור מאוד, חוץ מזה שהחיצים שמזיזים את הטקסט מעלה/מטה, היו נראים לי שייכים לגודל הפונט. לחצתי עליהם בטעות.

אגב, מי היום משתמש בכלל בנגן sansa?...

• הוסף לסימניות
נחמד,
המחיר שערורייה. על דברים כאלה לא לוקחים כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1566256:
?!?
הנמכר ביותר, אשמח לשמוע על טובים ממנו במשוואת המחיר/תועלת...

הנמכרים ביותר באמזון, מעודכן שעתי...
http://www.amazon.com/Best-Sellers-...ectronics/1264866011/ref=zg_bs_nav_e_3_172630
הייתי צריך לשאול "מי משתמש היום בכלל בנגן MP3?"...
רוב האנשים שאני מכיר משתמשים בסמארטפון שלהם לשמיעת מוזיקה, אבל אם אנשים אוהבים את זה וזה נמכר בכמויות, לבריאות...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1566330:
נחמד,

אז על מה כן לוקחים כסף???
על סמך מה אתה מחליט אם זה שווה כסף או לא?
לא מתאים לך לשלם את ה10 שקל האלו, תפתח את זה בעצמך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1566330:
נחמד,

זה לא רק לעצב. זה להזריק את זה בתוך הקושחה של ה SANSA.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1566355:
הייתי צריך לשאול "מי משתמש היום בכלל בנגן MP3?"...
רוב האנשים שאני מכיר משתמשים בסמארטפון שלהם לשמיעת מוזיקה, אבל אם אנשים אוהבים את זה וזה נמכר בכמויות, לבריאות...:)

רוב האנשים שאני מכיר לא מחזיקים סמארטפון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KingYes;1566368:
רוב האנשים שאני מכיר לא מחזיקים סמארטפון..

כנראה שאנחנו לא מכירים את אותם האנשים...

• הוסף לסימניות
Nahum אתה בפורום חרדי. לצעוק פה שחבריך הם לא בנורמה המקומית זה לא אהממ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1566389:
Nahum אתה בפורום חרדי. לצעוק פה שחבריך הם לא בנורמה המקומית זה לא אהממ..

אני בעצמי חרדי, ורוב חבריי הם חרדים. ובכל זאת, רובם מחזיקים סמארטפונים...
אני גם מכיר לפחות שני אנשים שגם KingYes מכיר, ושניהם מחזיקים סמארטפונים.

אבל בא לא נפתח על זה דיון. אני באמת מעריך ומוקיר את כל מי שלא נכנע ליצרו, ולא מחזיק סמארטפון, הלוואי עלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1566398:
אני בעצמי חרדי, ורוב חבריי הם חרדים. ובכל זאת, רובם מחזיקים סמארטפונים...

המילים שלי עדיין רלוונטיות לגמרי.
ובא תשמע החברים שלך חורגים לגמרי מהנורמה. גם בלי קשר ליצרים. משפחה חרדית קלאסית זה זוג + 3 לפחות בגיל העשרה (מותר להם לשמוע מוזיקה, לא?). ביחד זה 5 סמארטפונים. זה מחיר של פסנתר, סמל למשפחה בעלת יכולת. אין הרבה כאלה אצלנו - כי אנחנו "לא יצרנים" :) כהגדרת לפיד היצרן (היצר הרע).
דבר שני, משפחה חרדית נורמלית שומעת בקול הרבנים. כן יש הרבה כאלה, למה רוב חבריך לא כאלו? זה תוכן הודעתי.

• הוסף לסימניות
לענ"ד ההוראות מידי בצד ולא מספיק מודגשות.
הייתי צריכה לחפש אותם. (דיברו למעלה על 10 ש"ח ולכן חיפשתי איפה זה כתוב, סתם כך לא בטוח שהייתי רואה את זה)
הקטע של בחר תמונה וכו' מאד תופס את העין יחסית להוראות.
הייתי מישרת את הקטע הזה ביחד עם הקטע התחתון ואולי מגדילה במס' 1 או 2 את הפונט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1566432:
המילים שלי עדיין רלוונטיות לגמרי.
ובא תשמע החברים שלך חורגים לגמרי מהנורמה. גם בלי קשר ליצרים. משפחה חרדית קלאסית זה זוג + 3 לפחות בגיל העשרה (מותר להם לשמוע מוזיקה, לא?). ביחד זה 5 סמארטפונים. זה מחיר של פסנתר, סמל למשפחה בעלת יכולת. אין הרבה כאלה אצלנו - כי אנחנו "לא יצרנים" :) כהגדרת לפיד היצרן (היצר הרע).

דבר שני, משפחה חרדית נורמלית שומעת בקול הרבנים. כן יש הרבה כאלה, למה רוב חבריך לא כאלו? זה תוכן הודעתי.

אני אענה לך בקצרה, כי גם ככה shia כנראה ימחק את ההודעות שלנו...

לא יודע כמה עולה פסנתר, סמארטפון טוב עולה באזור ה1500-2000 ש"ח.
אין לי ילדים בגיל העשרה וגם אם היה לי לא הייתי קונה להם סמארטפון. גם לי בישיבה היה פלאפון כשר.
אתה טוען שמשפחה שמוציאה 7500 ש"ח על סמארטפונים היא בעלת יכולת? אני מכיר משפחות רבות שמוציאות הרבה יותר על מותרות והם ממש לא כאלו. אה שכחתי, החברים שלי הם לא הנורמה...

לגבי הרבנים, אני אצדיק אותך במסגרת הפורום.

• הוסף לסימניות
Nahum, אמרתי שרוב האנשים שאני מכיר הם לא מחזיקים את המכשיר הזה. לא כולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KingYes;1566594:
Nahum, אמרתי שרוב האנשים שאני מכיר הם לא מחזיקים את המכשיר הזה. לא כולם.
נכון, היית ברור לחלוטין.

כתבתי את זה כדי להראות לשמח לעזור שגם אנשים שמוקפים בחברים "נורמלים", עדיין יש להם חברים עם סמארטפונים, וההבדל הוא בסך הכל בכמות החברים. אז לי יש יותר.

• הוסף לסימניות
מעדיף לא למחוק, כי אני מעדיף להאמין שיש כאן אנשים בוגרים שמסוגלים לגלות איפוק מינימלי ולהתגבר על הדחף לפתוח בוויכוח על טוהר המחנה וציות לרבנים.

אז בבקשה ממכם...
אפשר לדבר על טכנולוגיה ועל מכשירים דיגיטליים, בלי לגלוש לוויכוחים בנושאי השקפה.

לגבי מה שנחום כתב, אני מסכים בעיקרון. המציאות היא שהיום, בעולם הרחב, וגם בתוך המגזר החרדי, המכשיר ששמו נגן mp3 הולך והופך בהדרגה למיותר.

• הוסף לסימניות
ממוצע כל בחור ישיבה שני מחזיק נגן סנסה
סתםלידיעה

• הוסף לסימניות
יש לי חברים עם סמארטפונים שמחזיקים נגן סנסה, זה קולט רדיו טוב בטריה ארוכה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה