אתר לקליפים - דיגיטל ג'וס

• הוסף לסימניות
איך מגיעים לאתר דיגיטל גוס ומהו? איך הוא פועל?:p

• הוסף לסימניות
יש שם מבחר עשיר ביותר של כל מה שקשור לעולם העריכה והוידאו.
פועל באופן שקונים ומקבלים דיסקים הביתה או שמבקשים מהם לפתוח לך שרת להוריד מה שקנית. -לי בטעות הם פתחו שרת גדול עם עוד הרבה דברים שלא קניתי---
http://www.digitaljuice.com/

• הוסף לסימניות
בדקתי את הענין ומצאתי הורדות מטורפות של DIGITAL JUICE בכך כולל של למעלה מ100 GB .
אני יכול להגיד לכם שזה ממש קשה לי לא לשתף אותכם במבחר הענק.. אבל אולי ספרו לי עליהם.. אם מדובר בחבילות איכותיות אולי אני יוריד לעצמי...

• הוסף לסימניות
באתר של הפרסים יש המון

• הוסף לסימניות
מה

מה זה האתר של הפרסים?
והאם אפשר עוד מידע על דיגיטל ג'וס?

• הוסף לסימניות
קניתי מהם המון(!) דיסקים לפני איזה שנתיים.
של מעברים, קליפים איכותיים וכו'.
קצת הסתבכתי עם הקטע של התוכנה שלהם, מה שבפועל הצלחתי. אבל אולי יש כאן מישו שיודע אולי דרך פשוטה יותר מאשר להמיר דרך התוכנה שלהם את החומר?!

• הוסף לסימניות
רק תגלה לנו את מילות החיפוש בגוגל...

• הוסף לסימניות
אני משתמשת המון! בחומרים שלהם ותמיד מתעדכנת לעוד...
אגב יוסלה- פעם העלית לפה מלא לינקים הורדתי אותם וחלק מהם היו ד. ג'וס מהממים... (נראה לי שזה היית אתה.. ואחרי כמה ימים מחקו הכל בגלל זכויות..)

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אתר להורדת קליפים בחינם? לשימוש אישי

• הוסף לסימניות
חברים. ההודעה הזו הוקפצה מלפני כמעט שנה. בזמנו הייתי מתעסק המון בהורדות. מאז ועד היום הספקתי לפרמט מחשב ונמחקו לי כל המועדפים.
אז כל מי שפנה אלי בפרטי - צר לי לאכזבכם אך אין לי את ההורדות הללו, וגם אם היה לי - מדיניותי השתנתה בנוגע לפרסום הורדות לא חוקיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה