אתר לשליחת פקס חינם

• הוסף לסימניות
האם יש אתר חינמי מומלץ?
או רק פרי-פקס?
יש מישהו שמנוי בפריפקס ויכול לספר מנסיונו אם אכן הוא מרוצה?

• הוסף לסימניות
אף אחד מכם לא משתמש באתר שליחת פקסים?
זה דחוף לי מאוד

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מפריפקס 20 שח חינם לחשבון
השתמשתי בזה קצת, בינתים עבד מעולה (היה פעם אחת שלקח כמה שעות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1159877:
אני קיבלתי מפריפקס 20 שח חינם לחשבון
השתמשתי בזה קצת, בינתים עבד מעולה (היה פעם אחת שלקח כמה שעות)
גם אני קיבלתי - שלחתי רק פעם אחת ושלח מיד.

נכתב ע"י נ פלוס;1159881:

הוא מפנה לפרי פקס...

אתר נוסף שמצאתי:
https://www.fax2email.co.il

אחרי שנרשמים אפשר לשלוח פקסים בחינם
לפעמים הוא שלח לי מיד ולפעמים בכלל לא.
החיסרון: אין הודעה כמו בפרי-פקס אם נשלח או לא.

• הוסף לסימניות
איך?
את רשומה אצלם?
אין לי מושג. זה הגיע לי לפקס

גם כשהיית רשומה?
כן, אבל רק פעם אחת, היו עוד כמה פעמים ואז זה עבד מצוין
(עכשיו אני קולטת שאולי היתה להם אז הפסקה של כמה שעות בשביל לשדרג את התשתית אז זה לא מחייב לפעמים אחרות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה