דרוש מידע אתר לתחפושות יד שניה - האם יש צורך?

• הוסף לסימניות
ממש קשה לחפש באשכולים אינסופיים תמונות של תחפושות למכירה או להשכרה.
חשבתי ליצור איזשהו אתר בסיסי שיוכלו להעלות להעלות לשם את התחפושות. ולשכור/למכור דרכו.
האם יש ביקוש לדבר כזה? שווה לטרוח?

• הוסף לסימניות
גאוני

• הוסף לסימניות
ממש קשה לחפש באשכולים אינסופיים תמונות של תחפושות למכירה או להשכרה.
חשבתי ליצור איזשהו אתר בסיסי שיוכלו להעלות להעלות לשם את התחפושות. ולשכור/למכור דרכו.
האם יש ביקוש לדבר כזה? שווה לטרוח?
ב"ה

את יודעת במה זה כרוך?
זה ממש לא אתר בסיסי :)
זה אתרים בשווי 40-50,000 ש"ח.
(מדברת כבונת אתרים)

• הוסף לסימניות
ב"ה

את יודעת במה זה כרוך?
זה ממש לא אתר בסיסי :)
זה אתרים בשווי 40-50,000 ש"ח.
(מדברת כבונת אתרים)
אני לא בונת אתרים. ולקח לי שלוש שעות (hostinger ai)
ההתעסקות אבל להעלות את התמונות תקח לי זמן. עדיין מתלבטת :)

• הוסף לסימניות
אעשה את זה אם יהיו לי חמישים תחפושות לפחות.
אז כל מי שרוצה לפרסם מוזמנת לשלוח למייל תמונה ברורה. פירוט מדויק:
של מה כוללת התחפושת
כמה יש ממנה
האם יש לה סט
האם יש ביותר ממידה אחת
מה המחיר (לציין אם למכירה או להשכרה או לשניהם)
פרטים ליצירת קשר (שם טלפון ועיר, באתר לא יפורסם השם)

ebr7740
gmail.com

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
יעלה כסף לעלות לאתר?
כמה?

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה!! ממש!!
לדעתי את חייבת לגבות סכום כלשהו על השאלה או קנייה, בשביל התחזוק של האתר.

חוץ מזה אם את רוצה שזה יהיה אתר איכותי שאנשים יסמכו עליו ויסכימו לשלם - צריכה להיות איזו דרך לבדוק את איכות התחפושת והמצב שלה (או איזה תקנון כללים שרק תחפושות טובות יתאימו לזה) - גם כדי שלא יהיה דברים קרועים / בלויים וכו', וגם לשים לב שלא ייכנסו בטעות תחפושות שלא מתאימות (לצערי כבר ראיתי בביתר הרבה פעמים ילדים בתחפושות של חגים נוצריים שונים- זה נובע מחוסר מודעות כמובן, אבל כדאי למנוע את זה אם אפשרי).

בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההצעות.
כרגע לא יעלה כסף וגם לא יעבירו תשלום דרך האתר רק יוכלו לראות את כל התחפושות בצורה נגישה וברורה עם כל הפרטים ויוכלו ליצור קשר.
אם זה יהפך למפלצת. אני אשקול מודל עסקי :)

• הוסף לסימניות
נשלחה אלי תמונה אחת בלבד לפרסום :)
אז יש אתר... ואין מה לשים בו (מה שגם מצביע על הביקוש כנראה)
כנראה שצריך לפרסם את זה יותר, בקבוצות של השכונות ובעוד מקומות
אולי תכיני (בAI ;) ) מודעה ותפיצי
בטוחה שכן יש ביקוש
העובדה שמידי שנה האתר פה מופצץ בבקשות של תחפושות

• תודה
Reactions: ETA
  • הוסף לסימניות
יכול להיות. לא מתכננת להרוויח מזה כסף אז אם הביקוש לא מגיע לבד וצריך ללכת לחפש אותו או לייצר אותו אז מוותרת.
(בנוסף האשכול הזה הוקפץ מספר פעמים ולא היה נראה שיש ביקוש. אז למרות שאני חושבת כמוך שזה ממש יהיה כיף כנראה שהרוב כן מסתדרים ככה)

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שיש ביקוש גדול לתחפושות, אבל כאלו שמחפשות לקנות/ לשכור
לדעתי יש פחות ביקוש של נשים שמחפשות איפה לפרסם את התחפושות שיש להם...
ולכן קיבלת רק תמונה אחת, ופה יש כמה שמחכות לאתר בשביל לחפש שם תחפושת

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלא כדאי לך להתעסק עם הכנסת הנתונים לאתר זה סתם גוזל זמן
פשוט תיצרי עוד עמוד אחד של הכנסת נתונים וזהו שהכל משם יגיע למודעות כאילו הכנסת בעצמך
ככה רק תפרסמי כאן באשכול או במקום אחר את הלינקים לאתר והכנסת הנתונים והיה זה שכרך על העזרה הרבה שתגישי לנשים שמחפשות להשכיר או לקנות

כל הכבוד על היוזמה מאמינה שקרוב יותר לפורים היא תהיה פעילה מאד כרגע זה בעיקר שלב ההזמנות מאתרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה