אתר מאובטח

• הוסף לסימניות
איך אני עושה שהאתר יהיה מאובטח?
צריך תוסף לזה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שהאתר יהיה מאובטח?
שהוא יהיה HTTPS ולא HTTP?

• הוסף לסימניות
שיהיה לו את הסימן הזה של אבטחה ושלא יוכלו לפרוץ אליו
upload_2018-2-10_22-45-34.png

• הוסף לסימניות
אוקי, סימן האבטחה זה לא משהו רציני מידי, האתר צריך להיות HTTPS, כלומר להאזין לPORT של 413, צריך לשים לב גם שמותקנות תעודות תקינות שלא פג תוקפן ועוד מספר קטן של נקודות לא ממש משמעותיות.
שלא יוכלו לפרוץ אליו? זה סיפור קצת יותר רציני ומורכב.
על איזה שרת זה יושב?

• הוסף לסימניות
אוקי, התכוונתי לשאול על איזה מערכת הפעלה זה יושב.
LINUX/WINDOWS?

• הוסף לסימניות
אוקי, עכשיו אני רואה.
יש מספר חברות שנועדו בשביל הדברים האלו, לדוגמאIMPREVA, INCAPSULA.
מה שבעצם הם עושים זה מניעת חדירות, כלומר כל משתמש שנגש לאתר, עובר דרכם, והם מסננים דברים שנראים להם חשודים, כמו כתובות IP לא תקינות, כניסות תכופות מידי, מה שיכול להיות בעצם רובוטים, לחסום SQL injection ועוד.

זה בעצם WAF כלומר WEB APPLICATION FIREWALL

אפשר לחפש באינטרנט על IMPREVA/INCAPSULA.
לי אישית יצא לעבוד עם INCAPSULA.
כמובן שיש עוד מספר דברים שניתן לעשות על מנת למנוע פריצות כמו הקשחות לשרתים ועוד.
באיזו מידה צריך השרת להיות מאובטח?
ברמה גבוהה מאד?

• הוסף לסימניות
לא
נראה לי שגם תוסף אבטחה יעזור
אם יש המלצה למשהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה