דרוש מידע אתר מועצת יועצי המס קרס

• הוסף לסימניות
כבר כמה ימים שאי אפשר להיכנס לאתר המועצה,
אני רוצה לראות ציונים ועל מה הורידו לי במיסים ב' כדי להיערך טוב יותר למבחן מחר,
במועצה ענו לי במייל שגם להם אין גישה......
מה עושים?

• הוסף לסימניות
גם אני מנסה להיכנס לאתר כדי לראות מבחנים לדוגמא. זאת לא פעם ראשונה שהאתר קורס.

למישהו יש את מיסים ג' מועד חורף 2025 כולל פתרונות להעלות פה?

• הוסף לסימניות
איפה הקשיים במיסים ג' ? התחלנו עכשיו את ניהול ספרים וכבר מסיימים אותו לדעתי זה החלק הקל זה מזכיר קצת את הליכי שומה שזה מאוד פרטים טכניים , האם הקושי הוא מיסוי יחיד או חלקים אחרים ?

• הוסף לסימניות
לא קשיים.
רק תרגלתי חורף 2025 ואין לי את התשובות...

• הוסף לסימניות
חבר הסביר לי שגם פעם הקודמת לפני המבחנים המועצה 'מורידה' את האתר ,
צריך ללמוד לפעם הבאה לפני המבחנים לשמור את המבחנים שלהם מספיק מוקדם לפני המבחנים.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה מתקדם עם האתר של המועצה שלא עובד עדיין?
והאם יש כבר ציונים בחשבונאות ומיסים א' של קיץ 2025?

• הוסף לסימניות
זה טווח הזמן הרגיל בו מקבלים תשובות?
או שהפעם בגלל שהאתר לא עובד זה התעכב?

ואגב, מה קרה לאתר? הוא לא עובד כבר המון זמן!
למה לא מחזירים אותו לפעילות?
הבנתי שזה אחד מהשתיים: או סייבר או שהם בונים אתר חדש, נחכה ונדע...
אני חושבת שהציונים מתאחרים מהרגיל בגלל האתר!
לגבי מיסים א' מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
כן ככה הבנתי מהם
המספר שלהם למי שצריך מועצת ייעוצי המס ( אחרים על סטאז' ובחינות) 0747612979

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה