שלום שלוםם
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא מצליח להכנס לאתר מתמחים טופ
האם לכם זה עובד או שזה בעיה רק אצלי?
אצלךלא מצליח להכנס לאתר מתמחים טופ
עובד כרגיל.לא מצליח להכנס לאתר מתמחים טופ
מה יכולה להיות הבעיה?אצלך
אתה יכול לשאול בשבילי שם מה יכולה להיות הסיבה לזה?עובד כרגיל.
בדקתי הרגע.
מה היוזר שלך שם? אולי נחסמתאתה יכול לשאול בשבילי שם מה יכולה להיות הסיבה לזה?
מה הכוונה לשנות DNS?@שלום שלוםם גם אצלי זה קרה עד ששיניתי DNS
בדקתי בגלישה בסתרמה היוזר שלך שם? אולי נחסמת
בדקת כניסה מגלישה בסתר?
גם לי זה עושה בעיות זה מה שכותב לילא מצליח להכנס לאתר מתמחים טופ
לא עובד עם בזק נטפריהצלחת להיכנס למתמחים טופ דרך בזק??
לא מצליח להיכנס
אגב מבחינת אבטחת מידע מאוד מאוד בעייתי להתחבר לרשתות ציבוריותטוב חבר'ה, עובד לי. (אגב שמואל אמר שאין לו מושג מה הבעיה)
אבל הסיפור שלי הוא ככה, אני על רשת וויפי ציבורית, ובימים האחרונים הרשת לא פעלה כלל, כלומר היה רשום פתוח אבל לא מצליח להתחבר. כעבור זמן הבעיה נפתרה מעצמה אבל מאז לא היה לי גישה למתמחים טופ. בעצת GPT התקנתי את ProtonVPN ומאז הכל עובד כרגיל.
זה לא קשור לרשתות ציבוריותאגב מבחינת אבטחת מידע מאוד מאוד בעייתי להתחבר לרשתות ציבוריות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים