כללי אתר נוסף, כי פירגנתם :)

• הוסף לסימניות
והנה אתר נוסף מבית היוצר של פלטפורמה.
אתר מקסים ו...טעים לקמפוס הקולינרי.
הנה כאן: https://www.culinarycampus.co.il/

ממליצה לכל חובבת בישול להצטרף לניוזלטרים, אנחנו שולחים טיפים שבועיים ומתכונים שווים לכל נפש.
כדאי ומומלץ!
ואם כבר, יורשה לי להמליץ על המרתון הקולינרי המדהים נופש חלומי שכל אחת תצא משם עם יכולות קולינריות מדהימות ביומיים בלבד. אבל למה לי לברבר, תקראו באתר החדש והיפהפה.

פרגונים, ביקורת, הערות, הארות - חופשי :)

(כמובן שזה גם אתר די חדש, שעדיין לא מעודכן לגמרי)

• הוסף לסימניות
מקסים! מקצועי ומרשים!
הערונת: כדאי להזיז את הכיתוב "מובילים מהפכה..." כמה שניות לאחר שהתחיל הסרטון
זה מפריע לראות את הדברים המדהימים שם.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
וואו איזה כיף לראות סוף סוף סרט שצילמנו וערכנו, והשקענו בהופעה חלקית...
בקיצור תהנו מדף הבית...
את אחראית לסרט התדמית המהמם?
אז כן זה קוצץ כמובן על מנת שיעבור את כל החסימות, אבל עשיתם את זה מדהים, כל הכבוד:)

• הוסף לסימניות
מדהים!
ממש אתר מושקע!
(רק לי האיור השמאלי לא צמוד לדפדפן? ז"א יש לפניו רווח.)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בנטפרי ואצלי האיורים קטעים בצד ימין...

בכל מקרה, אתר מושקע, מקסים שלוקח את כל שפה המותג צעד נוסף לאינטרקציה ותנועה,
מקסים לראות איך שזה עובד גם ב-ווב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתי מציע להאט קצת את הסרט בהתחלה, כמו שכתבו על האתר של כל גרף.
אבל בפירוש אתר מדהים, מושקע ומושך, הכנסתי לסימניות.

• הוסף לסימניות
בס"ד

דבר ראשון מהמממם!!!!

עוד לפני ההמלצה שלך שוטטתי בו אתמול מלא זמן גם נגיש, גם תמונות מהממות!

הערה קטנה פיצית, אני יודעת שזה חשוב המרתון כי זה עכשיו אבל אולי פעם הבאה שווה לחשוב על זה בתור פופ אפ, או אפילו פופ אפ צידי שלא משתלט על הכל כי עכשיו כשפותחים זה נראה כך...

• הוסף לסימניות
upload_2019-1-22_19-46-26.png
בס"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה