נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1914241:יעזור. בטח שיעזור.
מנסיון, גירסאות התוכנה בהוסטגייטור, לא מעודכנות. זכרון השרת נמוך, מספר שאילתות נמוך. לכן זה נתקע. במיוחד אם מדובר באתר וידאו.
וכאמור, אני לא אומר זאת מהשערה אלא מתוך הנסיון.
נכתב ע"י mat;1917090:היה בחזקתי בעבר שרת בהוסגטור שיתופי. והיה לי גישת SSH אליו.
שאתה פותח HTOP אתה רואה את המצב של השרת.
מדובר בשרת עם 32 ליבות. כלומר 2 מעבדים פיזים.
זיכרון אם זכור לי טוב 64 גיגה. זה מפלצת של שרת.
אבל רואים את המעבדים תמיד עובדים לא כולם מגיעים ל100% אבל הם תמיד עובדים.
השרת הזה מרנדר דף במהירות מאוד גבוהה יותר מהירה משרת VPS
בגלל העוצמה שלו אפילו שהוא שיתופי.
מה שנכון הם מגבילים את מספר התהליכים של הPHP לכמות של 25 תהליכים במקביל.
לכן אם במקביל בתוך ה 14 שניות יהיה יותר מ 25 בקשות לPHP. האתר יחסם במקום.
אבל זה לגמרי לא סביר שדרך יקח לו 14 שניות גם בשרת כזה.
לדעתי צריך לפתח את האתר על המחשב. או אפשר אפילו ב C9 ולראות כמה זמן זה לוקח בסביבית פיתוח. לא חייבים להסתמך רק על השרת.
אבל חייבים לברר קודם מה הבעיה של האיטיות. ולא להחליט שזה בעיה של איחסון בארץ או בחול.
זו עצה טובה, אבל היא מתאימה לאתרים קטנים. אם מדובר בוורדפרס (בלי קאשינג מסודר יפה), ברגע שכמות הכניסות החודשיות מגיעה לאזור של 10,000 מתחילות הבעיות. ברוב המקרים חברת האחסון בעצמה תודיע שהאתר שלך מעמיס על השרת יותר מדי.נכתב ע"י 3 פינות;1917061:עצה שלי, אם אתה לא יודע מספיק בשרתים אל תתקרב לVPS, ככה באחסון שיתופי זה הכאב ראש של החברה לעדכן את השרת ולדאוג שהוא לא ייפרץ.
אני במקומך הייתי הולך על אחסון שיתופי כזה, שאני כבר הסתדרתי איתם מראש על הכמות נתונים.
הבנתינכתב ע"י s976;1917341:זו עצה טובה, אבל היא מתאימה לאתרים קטנים. אם מדובר בוורדפרס (בלי קאשינג מסודר יפה), ברגע שכמות הכניסות החודשיות מגיעה לאזור של 10,000 מתחילות הבעיות. ברוב המקרים חברת האחסון בעצמה תודיע שהאתר שלך מעמיס על השרת יותר מדי.
כמות התעבורה זה, לעניות דעתי, ממש לא הפרמטר החשוב כאן. מה שמפריע לחברת האחסון זה העומס על המעבד.
אם השרת מעביר תמונה בגודל של 1 MB זה משהו אחד, יש לך תעבורה ללא עומס על המעבד. אבל אם זה דף תוכן בגודל של 1MB שבשביל לייצר אותו צריך להפעיל כמה סקריפטים PHP ולעשות כמה מאות שאילתות למסד הנתונים - זה משהו אחר לגמרי. שמים וארץ.
כך שברגע שהאתר הופך מקטן לבינוני או לגדול הנושא של האחסון מצריך הרבה יותר מחשבה והרבה יותר כסף.
נכתב ע"י avraham1;1917467:
נכתב ע"י s976;1917341:זו עצה טובה, אבל היא מתאימה לאתרים קטנים. אם מדובר בוורדפרס (בלי קאשינג מסודר יפה), ברגע שכמות הכניסות החודשיות מגיעה לאזור של 10,000 מתחילות הבעיות. ברוב המקרים חברת האחסון בעצמה תודיע שהאתר שלך מעמיס על השרת יותר מדי.
כמות התעבורה זה, לעניות דעתי, ממש לא הפרמטר החשוב כאן. מה שמפריע לחברת האחסון זה העומס על המעבד.
אם השרת מעביר תמונה בגודל של 1 MB זה משהו אחד, יש לך תעבורה ללא עומס על המעבד. אבל אם זה דף תוכן בגודל של 1MB שבשביל לייצר אותו צריך להפעיל כמה סקריפטים PHP ולעשות כמה מאות שאילתות למסד הנתונים - זה משהו אחר לגמרי. שמים וארץ.
כך שברגע שהאתר הופך מקטן לבינוני או לגדול הנושא של האחסון מצריך הרבה יותר מחשבה והרבה יותר כסף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים