דרוש מידע אתר עם מידע ברור על תח''צ

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע לגבי אתר אינטרנט ידידותי למשתמש,
עם מידע ברור על כל מה שנוסעי התח''צ תריכים לדעת.
לו''ז תח''צ, מידע בזמן אמת, מסלולי נסיעה, תעריפים, וכו' וכו'
עד היום למרות החיפושים הרבים שחיפשתי ברשת, לא מצאתי אתר שכזה,
נוצר מצב קצת הזוי שכשאני נצרך לברר על נתוני תח''צ,
הרבה יותר נוח לי לברר במוקדי קל קו הממוחשבים או (בדיעבד) האנושיים
מאשר לנסות להסתדר עם אתרי מידע מסורבלים עם בעיות טכניות קשות.
מי שלא התנסה באתרים הבלתי ידידותיים שאני מכיר בכל זאת,
להלן קישור לאתר שכרגע עלה לי.

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע לגבי אתר אינטרנט ידידותי למשתמש,
עם מידע ברור על כל מה שנוסעי התח''צ תריכים לדעת.
לו''ז תח''צ, מידע בזמן אמת, מסלולי נסיעה, תעריפים, וכו' וכו'
עד היום למרות החיפושים הרבים שחיפשתי ברשת, לא מצאתי אתר שכזה,
נוצר מצב קצת הזוי שכשאני נצרך לברר על נתוני תח''צ,
הרבה יותר נוח לי לברר במוקדי קל קו הממוחשבים או (בדיעבד) האנושיים
מאשר לנסות להסתדר עם אתרי מידע מסורבלים עם בעיות טכניות קשות.
מי שלא התנסה באתרים הבלתי ידידותיים שאני מכיר בכל זאת,
להלן קישור לאתר שכרגע עלה לי.
מוביט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה