כללי אתר עם 10 מיליון תמונות - לתועלת כולכם.

• הוסף לסימניות
http://www.clipart.com/en/search/split?a=i&ocols=6&eQ=butterfly&rows=7&k_exc=&b=k&q_color=1&cid=&sub1=&date=&cc=1469%3A12%3A629%3A600%3A6%3A134%3A779&orows=7&q=butterfly&AREAS=ARRAY%280x916c160%29&q_jpeg=1&srch=Search&k_mode=all

אני משתמשת באתר זה המון, והוא בא לי מאוד לשימוש.
קניתי מהם חבילת דיסקים [30 יחידות], של תמונות וקליפארטים, ובעקבות כך, נכנסתי לאתר שלהם שבו יש השלמה לדיסקים, ותמונות נוספות.

שכחתי לציין, הוא אמנם לא חינמי, אבל כאחת שמשתמשת באיורים ילדותיים, [עיתון לילדים] יש להם המון!

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, כמה עלו לך הדיסקים? (בעיקר מעניין אותי התמונות)

• הוסף לסימניות
20$ במבצע.
מישהו השיג לי את זה מארה"ב. לא יודעת אם יש כאן.

• הוסף לסימניות
תעלי לנו ציור לדוגמא

• הוסף לסימניות
דווקא היה לי שם מנוי פעם ובקושי נעזרתי בו.
תמונות (מצולמות) ברמה ממש נמוכה, ברזולוציה לא משהו במקרה הטוב.
לגבי איורים וציורים לא יודעת, פחות משתמשת.

• הוסף לסימניות
אוקי, אז צירפתי כאן דוגמאות.

אצלי האתר הזה מאוד שימושי, חשבתי שיעזור גם לכם...

קבצים מצורפים

• 20393175.jpg
    KB 119.3 · צפיות: 9
  • 24708656.jpg
    KB 220.1 · צפיות: 13
  • 21719713.jpg
    KB 106.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יש להם גם פונטים באנגלית, וסימבולס.
וזה דוגמה:

קבצים מצורפים

• 26486580.jpg
    KB 298.7 · צפיות: 11
  • 26491460.jpg
    KB 99.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ידוע לך היכן אפשר לקנות את הדיסקים?

• הוסף לסימניות
האתר של החברה:
WWW.IMSISOFT.COM

[אני לא יודעת אנגלית, כך שאיני יכולה לעזור באתר...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה