כללי אתר פרוג שודרג

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לחיים על שדרוג האתר שעולה בכמה רמות על האתר הקודם והכל עושה הוא ללא תמורה כדי שיקל עלינו כאן בפורום אני מאמינה שזהו השלב הסופי בבניה אך משום מה דבר אחד חסר באתר זה זוהי החתימה שהיתה מופיעה בתחתית כל הודעה (עם יכולת יצירת קישור לאתר) האם יש דרך להוסיפה??

• הוסף לסימניות
הגדרות משתמש - הגדרות חשבון
לסמן V בהצג חתימות משתמש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;n4983692:
תודה ענקית לחיים על שדרוג האתר שעולה בכמה רמות על האתר הקודם והכל עושה הוא ללא תמורה כדי שיקל עלינו כאן בפורום אני מאמינה שזהו השלב הסופי בבניה אך משום מה דבר אחד חסר באתר זה זוהי החתימה שהיתה מופיעה בתחתית כל הודעה (עם יכולת יצירת קישור לאתר) האם יש דרך להוסיפה??
בפרופיל האישי < הגדרות חשבון< אפשרויות תצוגת תוכן. יש לך אפשרות לסמן וי להציג חתימות. וכן לערוך אותם.

• הוסף לסימניות
סתם, משהו נוסף שמעניין אותי באתר זה מהם הקווים הכתומים שיש לכל חד מתחת השם יש כאלה שזה מלא אצלם ויש כאלה שרק חלק מלא (כמו אצלי) ויש גם כאלה שזה כלל לא צבוע להם האם זה נצבע לפי התודות? או לפי ההודעות?!

• הוסף לסימניות
יש עדיין איזה חיסרון שכשנמצאים באיזה שרשור ורוצים לחזור אחורה אז הוא מחזיר לדף הראשי של הפורומים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;n4983692:
דבר אחד חסר באתר זה זוהי החתימה שהיתה מופיעה בתחתית כל הודעה (עם יכולת יצירת קישור לאתר) האם יש דרך להוסיפה??

לפי דעתי הצגת החתימות צריכה להיות ברירת מחדל של כל משתמש, ורק אם משתמש לא רוצה לצפות בחתימות עליו להיכנס ללוח הבקרה ולבטל זאת.
אופציית יצירת הקשר, האודות והפרסום הבסיסי של כל משתמש נמצא בחתימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריעדמן;n4984947:
יש עדיין איזה חיסרון שכשנמצאים באיזה שרשור ורוצים לחזור אחורה אז הוא מחזיר לדף הראשי של הפורומים
תלוי מאיפה נכנסים
תיכנסו דרך הודעות מהיממה האחרונה

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתודות!
אישית, לי מפריע שאין דפדוף בתוך השרשורים לשרשור הבא/לשרשור הקודם פונקציה שהיתה לי מאד שימושית באתר הקודם...

• הוסף לסימניות
מה זה הכתומים חלק מהניקים יש את זה וחלק לא לפי איך זה הולך

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    416 ביטים · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפה הפוך;n4985931:
מה זה הכתומים חלק מהניקים יש את זה וחלק לא לפי איך זה הולך

1.גם אני שאלתי זאת חשבתי שאולי לפי התודות או ההודעות, יעל זעפרני טוענת שנראה לה שזה לפי רמת הפעילות באתר.
2. דבר נוסף שמפריע לי לאחר הצגת התמונה בגדול לא תמיד זה מביא איקס ליציאה אלא צריך להשתמש בחץ של הדפדפן.

• הוסף לסימניות
אגב,
מה עם תיקי העבודות???....:(

• הוסף לסימניות
אגב החיוכים שבחתימת המייל גם כן לא מתפקדים כראוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדי שטינמץ;n4992791:
את לא רצינית!!!! נכון?...

כן, היא כן רצינית....:(
צריך להקדיש לזה את השעה-שעתיים (במקרה הגרוע) ונגמר סיפור...
לא נורא זו הזדמנות לרענן... אני עשיתי את זה וזה לא ביג דיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה