אתר קופי

• הוסף לסימניות
עבדתי עד עכשיו באופן מוצלח עם אתר קופי, והנה אני פותחת תיקיה בתיקיית קופי במחשב שלי וזה התחיל להעלות ופתאום עצר אחרי 12 תמונות והפסיק לגמרי את ההעלאה כבר שעה.

ההעלאה לחוצה ודחופה ממש ואני צריכה לגמור עם זה והנה אני נתקעת ככה, ומג'מבו מייל לא תבוא הישועה כי אני לא יכולה לשבת ולפצל להרבה תיקיות והוא לא מעלה הרבה בבת אחת.
האינטרנט מחובר והכל בסדר גמור, מה יכולה להיות הבעיה בקופי?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1497519:
עבדתי עד עכשיו באופן מוצלח עם אתר קופי, והנה אני פותחת תיקיה בתיקיית קופי במחשב שלי וזה התחיל להעלות ופתאום עצר אחרי 12 תמונות והפסיק לגמרי את ההעלאה כבר שעה.

ההעלאה לחוצה ודחופה ממש ואני צריכה לגמור עם זה והנה אני נתקעת ככה, ומג'מבו מייל לא תבוא הישועה כי אני לא יכולה לשבת ולפצל להרבה תיקיות והוא לא מעלה הרבה בבת אחת.
האינטרנט מחובר והכל בסדר גמור, מה יכולה להיות הבעיה בקופי?

תודה

קרה גם לי, שבוע שעבר, עש שקלטתי שהמקום שלי בקופי מלא, גם אם מחקתי דרך המחשב לא נמחק, רק דרך האתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1497526:
קרה גם לי, שבוע שעבר, עש שקלטתי שהמקום שלי בקופי מלא, גם אם מחקתי דרך המחשב לא נמחק, רק דרך האתר.

תודה עזרת מאוד!
באמת מחקתי רק דרך המחשב תיקיה גדולה שהיתה שם ושכחתי למחוק דרך האתר, עכשיו מחקתי וזה מעלה טוב.

• הוסף לסימניות
שוב נתקע, בהתחלה העלה כמות די גדולה של תמונות במהירות והפסיק לגמרי כבר כ-10 דקות, הכמות של התמונות שאמורות לעלות בוודאות קטנה מ 15 GB של אחסון שיש שם והעלתי כבר בעבר תיקיות גדולות יותר מזאת. יש דרך לקדם את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה