- הוסף לסימניות
אני התנסיתי, לא פעם. לא היו בעיות.נכתב ע"י אסנת לוי;1082239:התנסת במשלוחים משם??
אני התנסיתי, לא פעם. לא היו בעיות.נכתב ע"י אסנת לוי;1082239:התנסת במשלוחים משם??
נכתב ע"י קקטוס;1081677:דיל אקסטרים
http://dx.com/
כן, ודאי שיכול להיות. וכנראה שבאיביי תמצאו את זה בחצי דולר פחות.נכתב ע"י אסנת לוי;1082431:יש מחירים על המוצרים למשל 4.10 זה בטוח דולרים?
זה יכול להיות ששעון לאישה עולה 25 ש"ח??
נכתב ע"י אסנת לוי;1082431:יש מחירים על המוצרים למשל 4.10 זה בטוח דולרים?
זה יכול להיות ששעון לאישה עולה 25 ש"ח??
מ3.6 ל3.56.נכתב ע"י מעיינות21;1082462:כמה הוא יורד? לא יודעת לקורא את מה ששלחת![]()
ובאמת המשלוח חינם שם..כמו שרשום???נכתב ע"י פרסומון;1082435:כן, ודאי שיכול להיות. וכנראה שבאיביי תמצאו את זה בחצי דולר פחות.
אם אתם לא בטוחים, תביאו כאן את הקישור ואגיד לכם.
גם איתו התנסיתי. הוא בסדר. בטאבלטים הוא הכי זול.נכתב ע"י park;1082713:יש גם אתר בשם פוקלפרייס ששמעתי עליו מעולם לא התנסיתי.
נכתב ע"י גבינה צהובה;1082295:אל תזמיני בחיים מאלי אקספרס. אני נדפקתי איתם.
נכתב ע"י גבינה צהובה;1082375:הזמנתי 2 פיג'מות לבת שלי מידה 2
אחת הגיעה במידה 2 השניה מידה 3
בשתיהם אין פרופורציה בין אורך המכנס לרוחב שלו(בגומי)
ו2 הפיגמות מאד דהו כבר בכביסה הראשונה.
חוץ מזה הגיעה לי אחרי יותר מחודשיים.
נכתב ע"י גבינה צהובה;1082375:הזמנתי 2 פיג'מות לבת שלי מידה 2
אחת הגיעה במידה 2 השניה מידה 3
בשתיהם אין פרופורציה בין אורך המכנס לרוחב שלו(בגומי)
ו2 הפיגמות מאד דהו כבר בכביסה הראשונה.
חוץ מזה הגיעה לי אחרי יותר מחודשיים.
בעיקרון, אליבאבא יותר מתאים לכמויות מסחריות, השאלה מה את צריכה, ומה נקרא אצלך כמויות מסחריות.נכתב ע"י אפרתה;1105333:האם מישהו קנה באליאקספרס בכמויות מסחריות???
אשמח להמלצות.
וכן- האם נתיב פותחים??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים