דרוש מידע אתר רהיטים [ת.ב.י.] עם שינוי צבע

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
לפני מספר שבועות ראיתי איזה אתר של רהיטים. [נדמה לי של רהיטי תבי] שאפשר לשנות את הצבע של הרהיט באתר וכך לקבל תמונה מוחשית יותר במקום הזמנה על עיוור.
אשמח לקבל אם הקישור לאתר הזה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!
סתם שאלה, הגעתם לזה ע"י חיפוש בגוגל [מה שלא הצלחתי] או מידיעה?

• הוסף לסימניות
בקשר ל ריהוט , ממליץ מאוד על ת.ב.י רהיטים , הזמנתי אצלם 3 פעמים , מיטות חדר שינה וארון על במה , (הם היחידים שלוקחים מחיר מוזל בשביל ארון על במה) , והיחידים שנותנים אספקה מהירה של שבועיים ...........
פעמיים הזמנתי דרך אשל , ופעם הזמנתי דרך שולחן מלכים (יש שם שירות נפלא ) , ראיתי שאפשר להזמין גם דרך אתר מרכז השינה השוויצרי במחיר ממש זול .
עכשיו הזמנתי של ר.א. רהיטים , כל דבר שם מאוד מייקר מאוד, (במה על רגליות למשל מאוד מייקר , אספקה מאוחרת , רגליות למיטה אין בכל הצורות , הסטנדרט זה פוסט , אם רוצים פורמייקה זה מייקר בעוד הרבה ) אוכל לחוות בס"ד דיעה כעבור חצי שנה מה אני חושב על ההבדלים

• הוסף לסימניות
מחסן המזרונים , גם חנות מאוד מאוד זולה של רהיטים , ברחוב יוסף זיו

• הוסף לסימניות
תבי זו חברה שמייצרת רהיטים
הוליווד זה אתר של החברה שלהם
איכות טובה ויש בשוק גם יותר טוב
באופן כללי ממליצה להזמין דרך חנות ולא אתר
כי אח"כ כל שרות שתצטרכו דרך חנות הם מחויבים לתת לכם
ודרך האתר תרדפו אחרי הרוח...
לא מדברת עליהם ספציפי אלא באופן כללי על קנית ריהוט דרך אתרים ולא חנות.
וגם דרך חנות כדאי לברר על חנות שיש שרות ויש עם מי לדבר.
כי חנויות שמתנערות מאחריות...

• הוסף לסימניות
0527673436 בדקו שם
הלו אתה
בטוח אתה מהחנות הזו....
אין פה שום דיבור על רהיטים (ובכמה אשכולות) שאתה תמיד שם להזכיר לנו על החנות הזו...
(אז דבר איתם שיענו לי על שאלות גם בבוקר....(לא תמיד אני יכול בין30 :7 ל 9:00 .)

• הוסף לסימניות
מיטות חדר שינה של תבי , יש להם ארגז בינוני מבחינת עומק (כנראה 17 ס"מ באומדן ) , חשוב לבדוק בחברות אחרות שמעתי שבחברת קומופורט הארגזים יותר עמוקים .

• הוסף לסימניות
מיטות חדר שינה של תבי , יש להם ארגז בינוני מבחינת עומק (כנראה 17 ס"מ באומדן ) , חשוב לבדוק בחברות אחרות שמעתי שבחברת קומופורט הארגזים יותר עמוקים .
חשוב לי מאוד לשמוע איך / וכמה נהנית מהמיטות / ארונות שלהם??
(זה נפק"מ לי גם וגם)

• הוסף לסימניות
מאוד נהנה מאיכות העבודה של תבי , וזמן אספקה של שבוע וחצי ,(עם קצת לחץ) מחירים זולים
עניין עומק הארגזים , הוא נושא למחשבה.

• הוסף לסימניות
בקשר ל ריהוט , ממליץ מאוד על ת.ב.י רהיטים , הזמנתי אצלם 3 פעמים , מיטות חדר שינה וארון על במה , (הם היחידים שלוקחים מחיר מוזל בשביל ארון על במה) , והיחידים שנותנים אספקה מהירה של שבועיים ...........
פעמיים הזמנתי דרך אשל , ופעם הזמנתי דרך שולחן מלכים (יש שם שירות נפלא ) , ראיתי שאפשר להזמין גם דרך אתר מרכז השינה השוויצרי במחיר ממש זול .
עכשיו הזמנתי של ר.א. רהיטים , כל דבר שם מאוד מייקר מאוד, (במה על רגליות למשל מאוד מייקר , אספקה מאוחרת , רגליות למיטה אין בכל הצורות , הסטנדרט זה פוסט , אם רוצים פורמייקה זה מייקר בעוד הרבה ) אוכל לחוות בס"ד דיעה כעבור חצי שנה מה אני חושב על ההבדלים
@אוהב ציון
מה המסקנות שלך עכשיו, לאחר חצי שנה?

• הוסף לסימניות
עניין של טעם , תלוי איזה צבעים של פורמייקה אתם אוהבים .ועניין של מחיר .

בכל מצב לא מוצע לקחת מסילות רגילות למגירות רק טריקה שקיטה .

העלות על טריקה שקיטה במגירה היא סמלית , ושווה כל שקל ב.ת.ב.י

ת.בי מאוג גמישים בזמן אספקה , גם יותר זול המוצרים שלהם ב15 אחוז . גם גמישים באופן ההתקנה .(למשל בקשתי התקנה של ברגים בדיקט במקום מסמרים)

ר.א. סגנון צבעים שונה , סגנון ידיות ורגליות שונים .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר קישור לאתר של ת.ב.י.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה