חו"ד אתר שבניתי לעצמי

• הוסף לסימניות
אנו לקראת סיום קורס עיצוב גרפי וברוך ה׳ הצלחתי גם להקים לעצמי אתר
אשמח לחוות דעת וביקורת בונה

כתובת: aviorg.co.il
יפה מאוד
טיפה מרגיש שאין קשר בין האלמנטים הויזואלים
כל דבר בצבע שונה

ולהדק את דף צור קשר
(רווחים קטנים יותר בין השורות. כפתור השלח שיהיה באותו גודל כמו תיבות מעל)

• הוסף לסימניות
אנו לקראת סיום קורס עיצוב גרפי וברוך ה׳ הצלחתי גם להקים לעצמי אתר
אשמח לחוות דעת וביקורת בונה

כתובת: aviorg.co.il
יפה מאד
לא מבין הרבה באתרים אבל בעין לא מקצועית שמתי לב שהרקע הצהוב שכתוב שם פרוג'קטס מדי גדול ועולה על האלמנטים מתחתיו
זה לא יפה כך. ובכלל הרקע הזה נראה לי בעין לא צריך להיות כזה גדול

• הוסף לסימניות
בתור הצעה אפשר להשאיר באתר משהו שהוא מוגדר כמתנה בעל ערך מוסף בשביל שאנשים יוסיפו לבקר באתר שלך או ירצו לקבל חומרים.

• הוסף לסימניות
בתור הצעה אפשר להשאיר באתר משהו שהוא מוגדר כמתנה בעל ערך מוסף בשביל שאנשים יוסיפו לבקר באתר שלך או ירצו לקבל חומרים.
כמו מה למשל? יש לדוגמא בגלריה למטה כל מיני יצירות, האם למשל לתת אישור לשימוש בהם לדוגמא? או משהו אחר?

• הוסף לסימניות
לא בדקתי מספיק את האתר שלך, אבל לגוף השאלה זה צריך להיות מותאם לכל אחד בנפרד וההגדרה לזה היא מה שהוא חושב שיהיה שווה וכאי לאנשים במקומו לקבל את זה. יש כאלה שזה יוכל להתמקד במאגר גלריית יצירות, יש כאלה בטיפים, במדריכים, במדור שו"ת, ויש דבר שלאחר הוא טוב ולאחר לא. כמו לדוגמה ליצור פורום שו"ת באתר לאתר חדש לפעמים לא יתאים.

• הוסף לסימניות
וואו!!
יפה מאד!
כמה הא/ערות בקטנה ממש:
שים לב שפתור 'פרוייקטים' בתפריט ההאדר עדיין לא מוביל לפרוייקטים שבדף הבית.
יתכן שכדאי להוסיף לכל אזור כפתורי הנעה לפעולה.
בתוך הפרוייקט של ההגדה של פסח [שנראה מדהים מבחוץ!] עדיין אין תצוגה וגלילה, נראה שיש שם איזושהי תקלה.
עוד משהו, סדר התפריט, משום מה נראה לי [אם אני טועה תקנו אותי] שכולם עושים את היצירת קשר סוף, אצלך הוא הראשון, אולי באמת הסדר הנכון הוא בסוף, פחות מכריח ומאיים.
מה עם אייקון אתר שיופיע למעלה בכרטיסיה?..
סליחה שיש כאן הרבה הערות, ביקשת...
בכללי ממש ממש יפה!
כשאתה נכנס להגדה של פסח אמור להופיע חלון פופאפ עם pdf כזה שמדמה ספר , כמו דפדוף וירטואלי בספר, לא מופיע לך?

• הוסף לסימניות
כשאתה נכנס להגדה של פסח אמור להופיע חלון פופאפ עם pdf כזה שמדמה ספר , כמו דפדוף וירטואלי בספר, לא מופיע לך?
אצלי מראה שיש בעיה, אבל אולי קשור לסינון? לא נראה לי, תנסה לפתוח אצלך בגלישה בסתר ותבדוק
מצרף לך צילו"מ
בפרוייקטים האחרים זה כן עובד נהדר!
1706043573666.png

• הוסף לסימניות
ממש יפה..הצהוב הזה מהמם וייחודי, ממליצה ממש להתמיד בהופעה של הדמות הוקטורית שלך, זה מהמם!
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום,

אני בונה עסק חדש שמבוסס כולו על אתר מכירה אונליין, שמיועד למגזר הדתי והחרדי.
כרגע אני בתחילת הדרך, והכול נבנה מאפס, אין עדיין שם לעסק, לוגו, שפה עיצובית, תוכן, או אתר.

ההתלבטות שלי היא כזו:

האם עדיף לחפש נותן שירות (או סטודיו או משרד פרסום) שמספק חבילה כוללת משלב האפיון והמיתוג דרך בניית השפה העיצובית, עיצוב ובניית האתר, ועד לשיווק, או שכדאי לפצל את זה ולהתנהל מול אנשי מקצוע שונים לכל תחום?
לדוגמה:
איש מיתוג שילווה את בחירת השם והכיוון, מעצב גרפי שיעבוד על השפה הוויזואלית, הלוגו, הצבעים וכו', בונה אתרים, קופירייטר/איש שיווק לתוכן והמסרים, מקדם אתרים.

חשוב לי שהאתר יהיה ברמה גבוהה, נעים לעין ולרכישה, ועם שפה עיצובית ברורה.

מצד אחד, פתרון כולל במקום אחד נשמע נוח ושומר על קו אחיד.
מצד שני, מסתבר שזה גם יקר יותר.

אשמח לשמוע מכם:

מה הניסיון שלכם עם חבילות כאלה? מבחינת איכות/מחירים/סדרי גודל וכו'.

האם יש סטודיואים/משרדי פרסום או פרילנסרים שמציעים את כל זה במקום אחד?

האם עדיף לשלוט בכל שלב בנפרד ולפצל למומחים שונים?

תודה מראש על כל תובנה או המלצה 🙏

אשמח גם להמלצות על נותני שירות רלוונטיים.
שלום,

שאלתי בפורום איש את רעהו, אולי כאן אוכל לקבל מענה מקצועי יותר מבעלי ידע בתחום.

אני בונה עסק חדש שמבוסס כולו על אתר מכירה אונליין, שמיועד למגזר הדתי והחרדי.
כרגע אני בתחילת הדרך, והכול נבנה מאפס, אין עדיין שם לעסק, לוגו, שפה עיצובית, תוכן, או אתר.

ההתלבטות שלי היא כזו:

האם עדיף לחפש נותן שירות (או סטודיו או משרד פרסום) שמספק חבילה כוללת משלב האפיון והמיתוג דרך בניית השפה העיצובית, עיצוב ובניית האתר, ועד לשיווק, או שכדאי לפצל את זה ולהתנהל מול אנשי מקצוע שונים לכל תחום?
לדוגמה:
איש מיתוג שילווה את בחירת השם והכיוון, מעצב גרפי שיעבוד על השפה הוויזואלית, הלוגו, הצבעים וכו', בונה אתרים, קופירייטר/איש שיווק לתוכן והמסרים, מקדם אתרים.

חשוב לי שהאתר יהיה ברמה גבוהה, נעים לעין ולרכישה, ועם שפה עיצובית ברורה.

מצד אחד, פתרון כולל במקום אחד נשמע נוח ושומר על קו אחיד.
מצד שני, מסתבר שזה גם יקר יותר.

אשמח לשמוע מכם:

מה הניסיון שלכם עם חבילות כאלה? מבחינת איכות/מחירים/סדרי גודל וכו'.

האם יש סטודיואים/משרדי פרסום או פרילנסרים שמציעים את כל זה במקום אחד?

מה עם
סמארטקליק/פיפל/גיל דיגיטל? למישהו יש המלצה או דיס? הם נותנים מעטפת שלמה מאפס? מה סדר גודל העלות של דבר כזה כחבילה אחת? ושוב, האם עדיף לפנות לכל נותן שירות בנפרד בהנחה שיש לי ידע בסיסי בשביל להבין אם הוא מקצועי בתחומו?

האם עדיף לשלוט בכל שלב בנפרד ולפצל למומחים שונים?

תודה מראש על כל תובנה או המלצה 🙏

וגם הבנה בסיסית של העלויות השונות.

אשמח גם להמלצות על נותני שירות רלוונטיים, לא אתר מבוסס תבנית גנרית אלא אתר מעוצב אישית לגמרי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה